Omiljena društvena mreža uvodi veliku novost i neće vam se svidjeti | Jabuka.tv

Omiljena društvena mreža uvodi veliku novost i neće vam se svidjeti

Snapchat će 15. svibnja početi s uvođenjem reklama koje bi trebale trajati šest sekundi, ali ih neće plasirati u pričama svojih korisnika ili Discoveru.

Snapchat razmišlja o novom, ali svima dobro poznatom načinu ubiranja prihoda od svog sadržaja – naime, prema DigiDayu, tvrtka će početi testirati šest sekundi duge reklame slične onima na televiziji. Na nesreću korisnika, počet će već od 15. svibnja.

Oglasi se neće moći preskočiti, već će ne njih biti moguće ‘tapnuti’ kako bi nestali. Tvrtka navodno planira pokrenuti oglase i u odabranim TV emisijama koje rade njihovi partneri poput Viacoma, vlasnika MTV-a, kao što su Cribs i Girl Code. Drugim riječima, osim na samom Snapchatu, reklame će emitirati i na TV-u u programima svojih partnera.

Srećom, platforma neće ubacivati reklame u priče svojih korisnika i Discoverdio aplikacije. Dakle, možda nećete naići niti na jedan oglas ako gledate samo sadržaje svojih prijatelja.

Studija koju je proškle godine provela tvrtka Fluent za stjecanje klijenata otkrila je da 80 posto korisnika u dobi od 18 do 24 godine, ciljana publika Snapchata, obično preskače oglase na platformi. Jasno, tvrtka zna da do kraja godine potez mora postati profitabilan, ali također mora pronaći način zarade od publike, prenosi Tportal.hr.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Marlys bayern münchen-stjärnan robert lewandowski har nästan tappat och flög förbi 30-markeringen Manchester United Tröja
    Barn med sin första halvlek mot freiburgbilliga fotbollströjor till salu Valen

Komentiraj: