Oliver Dragojević Srbima: U Beograd neću doći, ali želim vam zdravlje i sreću

Oliver Dragojević, legendarni splitski pjevač, nakon više od 25 godina pristao je na intervju za RTS, ovaj put za emisiju “TV lica… kao sav normalan svijet”.

Razgovor je sniman u Splitu, a pjevač je govorio o svom odrastanju, Veloj Luci, odgoju djece, unucima, karijeri, ali i o odnosu sa srpskom publikom i još jednom potvrdio svoje dosadašnje stavove o koncertu u Srbiji, prenosi Narod.hr.

Kad ga je autorica i voditeljica emisije pitala hoće li uvrstiti Beograd na listu gradova u kojima će održati koncerte, Oliver je odgovorio: “Neće, neće. To smo završili. Tu temu smo završili… Zvali su me puno puta i svaki put sam rekao ne; ja sam mislio da je ta tema završena.”

Na pitanje postoji li nešto što bi promijenilo njegovo mišljenje Oliver je odmahnuo glavom. Na primjedbu da je najslušaniji te da nove generacije odrastaju i zaljubljuju se uz njegove pjesme nije puno rekao.

“Super… Ne. Idem li to objašnjavati, trajat će dugo”, suzdržano je rekao legendarni pjevač.

Oliver je poručio tamošnjoj publici da je dobrodošla na svakom njegovom koncertu u okruženju.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

  • Oliver kralju! Neke se stvari ne mogu kupiti novcem, svaka čast! Zato naši hodočaste darama bubamarama i ostaloj alaši. Pretužno…mlađarija pojma nema..

  • Uz dužno poštovanje svima,ja mislim da i Oliver zna svoje prave korene,kao i mnogi Hrvati.To što je neko izdao svoj narod,prodao veru za večeru ili za 30 srebrnjaka ili za šaku dolara govori sve o njemu samom.Ako je Turčin krvav do lakata poturica mora biti do ramena i imati negativan stav prema Srbima zauvek.To važi i za one koji su prišli Vatikanu i sada moraju protiv Srba više i od samog pape i ako su im Srbi, pa i samom papi, dali mnoštvo gena. Uvek dođe vreme za istinu.Evo vam i malo dokaza,ne bi li savest proradila.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.