Pamela Ramljak pohvalila se velikim životnim promjenama | Jabuka.tv

Pamela Ramljak pohvalila se velikim životnim promjenama

Pjevačica Pamela Ramljak prije nekoliko mjeseci postala je mama i ni malo ne krije koliko je oduševljena tom promjenom u svojem životu

Pjevačica Pamela Ramljak prije tri mjeseca na svijet je donijela svoje prvo dijete, sinčića Antuna koji je danas sav njezin svijet.

Na svojem Instagram profilu s fanovima i prijateljima Pamela se pohvalila promjenama koje je majčinstvo donijelo u njezin život, i koji su joj sada prioriteti.

‘Nekad su na ovim policama bile moje torbice…moram priznati da mi se ovo puno više sviđa. Torbice su u ormaru gdje im je i mjesto.

Nemojte me krivo shvatiti i sad volim i torbice i cipele i jedva čekam shopping u Italiji ali kad vidim plišanu ovčicu ili fora dudu kao da sam našla neku dizajniranu torbicu na 70% popusta . Život.’, napisala je.

Ne skriva koliko uživa u svojem sinčiću, a nedavno je za Story.hr opisala kako se snalazi. ‘Antun i ja uhvatili smo ritam, naučili smo jedno na drugo i u potpunosti uživam, piše Story.hr.

Naš svijet 🐇🐯🍼🎈🎶❤ #everydaylikethis #ourworld #roomfulloflove

A post shared by Pamela Ramljak (@pamelaramljak) on

Antun je od početka bio dobra beba samo što sam ja trebala neko vrijeme da se prilagodim njegovim ritmu’, ispričala je tada. Pohvalila je i supruga, Mladena Salajstera koji joj olakšava brigu o djetetu i nimalo ne strahuje od ostanka samog s bebom.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj: