Oglasio se muškarac koji je napao vozača tijekom prosvjeda u Mostaru: Pogriješio sam – Jabuka.tv

Oglasio se muškarac koji je napao vozača tijekom prosvjeda u Mostaru: Pogriješio sam

GSS Konjic je putem svog službenog Facebook profila priopćio kako u ponedjeljak nije imao “nikakvih aktivnosti u Mostaru” i da je svako korištenje njihovih obilježja i uniformi bilo neovlašteno i nedozvoljeno.

Ograđujemo se od svih pojedinaca koji su nosili uniformu kupljenu novcem poreznih obveznika u osobnu promociju i vlastite potrebe. Posebno se ograđujemo od njihovih postupaka, navedeno je u Facebook objavi GSS-a Konjic.

Podsjećamo, u ponedjeljak je tijekom prosvjeda zdravstvenih radnika HNŽ-a došlo do incidenta u kojem je mladić s natpisom GSS na jakni napao vozača koji je htio proći vozilom dok se kolona prosvjednika kretala prema Španjolskom trgu.

Tim povodom oglasio se i muškarac koji je nosio jaknu GSS-a Konjic, te putem svog Facebook profila kazao da mu je “žao zbog današnjeg istupa i da je pogriješio“.

Vidim dokle sve ovo ide. Žao mi je zbog mog današnjeg istupa i svega što ste vidjeli. Tu je bilo mnogo svjedoka i vidjeli su da nisam udarao čovjeka u autu koji je onako kao da smo stoka želio proći kroz nas. Svjedoci su mnogi i napada na mene i moje kolege ispred vlade. Naravno policija je čitav dan pratila grupu momaka koji su možda trebali izazvati nerede ne znam.

Pogriješio sam. Što jesam i u životu i kod kuće i na poslu i na današnjem prosvjedu ono što znam jedino biti iskren i uz svoje ljude. Taj čovjek iz auta nije dobio niti jednu ozljedu osim mozda kasnije kada ih je došlo pet da udaraju mene i moje kolege. Ok neka ovo nema veze sa politikom neka sam ja kriv. Zna i policajac čiji sam status maloprije čitao tko sam a mi svi znamo tko je i kakav je baš on. 

Mostar: Uhićene dvije osobe na prosvjedu zdravstvenih djelatnika, Vlada HNŽ-a oštro osudila napad na građane

Žao mi je samo što možete tako lako popišati sve ono što je imalo vrijedno i normalno. P.S. zna policija u Mostaru da čovjek nije imao niti jednu ozljedu na sebi. Mnogo poruka kritike i mnogo poruka podrške sam dobio za moju glupost u Mostaru. Žao mi i čovjeka i mojih kolega koji jesu svjedoci ali svakom svoja muka. I dalje vi svi znate pravu istinu ali možda istina boli. Ja ću i dalje nastojati biti dobar potrudit ću se.

Halalite umornom, nervoznom medicinaru koji je možda spasio puno života a sigurno nije ozlijedio dedu. Status policajca je ružan jer je sve te male gluposti radio i sam, napisao je Edi Balić.

(www.jabuka.tv)


23 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.