Odvjetnik otkrio zašto se krije pravo Schumacherovo stanje

Mnogi obožavatelji Michaela Schumachera (54) godinama se pitaju o zdravstvenom stanju, ali i dalje se gotovo ništa ne zna o zdravlju legende Formule 1.

Njegov odvjetnik objasnio je zašto je to tako.

Felix Damm za časopis Legal Tribute Online poručio je kako je postojala mogućnost da se sve objelodani, ali su na kraju shvatili da to ne bi bilo dobro rješenje.

Uvijek se radilo o zaštiti privatnih stvari. Naravno da smo mnogo razgovarali o tome kako je to moguće. Postojala je zapravo ideja da se objavi konačni izvještaj o Schumijevom zdravlju, ali to se nije dogodilo iz određenog razloga, rekao je Damm, prenosi Klix.ba.

Njemačka urednica otpuštena zbog lažnog intervjua s Michaelom Schumacherom

Tu ne bi bio kraj i morali bi se stalno ažurirati izvještaji o njegovom stanju. Mediji su mogli iznova i iznova pisati o tome i pitati: ‘A kako sada izgleda?’. Jedan, dva, tri mjeseca ili godine nakon izvještaja. Tada bi bilo teško poduzeti mjere protiv takvog pisanja, objasnio je Damm koji je pratio Michaela Schumachera kao odvjetnik od 2008. godine.

Podsjetimo, sedmerostruki svjetski prvak je stradao 29. prosinca 2013. na skijanju u francuskim Alpama udarivši glavom o stijenu. Iako je nosio skijašku kacigu, doživio je teške ozljede glave i prebačen je u bolnicu u Grenobleu gdje je podvrgnut operacijama i stavljen u induciranu komu.

U ovih gotovo deset godina bilo je bezbroj spekulacija vezanih za zdravstveno stanje legendarnog Nijemca, ali mnoge su u kratkom roku demantirane od njegove obitelji i menadžerice.

Schumacherov Ferrari prodan za rekordan iznos

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.