Odvjetnici napuštaju Donalda Trumpa prije suđenja za opoziv – Jabuka.tv

Odvjetnici napuštaju Donalda Trumpa prije suđenja za opoziv

Nekoliko odvjetnika bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa reklo je da ga neće braniti, nekoliko dana prije njegova suđenja za opoziv, objavili su u subotu CNN i drugi američki mediji.

Petero odvjetnika, među kojima su navodno dva voditelja odvjetničkog tima newyorškog milijardera, prekinuli su suradnju s njim nakon nesuglasica u vezi s načinom postupanja, objavila je tevizijska mreža pozivajući se na anonimne izvore.

Trump je htio da njegovi odvjetnici nastave braniti tezu o masovnoj prijevari na predsjedničkim izborima koja je omogućila pobjedu demokrata Joea Bidena, umjesto da se usredotoče na zakonitost sudskog progona predsjednika koji više nije na dužnosti, dodao je CNN koji napominje da bivši predsjednik nije voljan razgovarati o tome.

Među odvjetnicima koji su dali ostavku jesu Butch Bowers i Deborah Barbier koji su trebali biti voditelji odvjetničkog tima Donalda Trumpa, navode televizijska mreža i druga glasila.

Puno smo radili, ali još nismo donijeli konačnu odluku o našem pravnom timu, učinit ćemo to uskoro, napisao je na Twitteru Jason Miller, Trumpov savjetnik, reagirajući na informacije u medijima, prenosi Hina.

Suđenje Donaldu Trumpu za “poticanje na pobunu” nakon upada njegovih pristaša na Capitole 6. siječnja, treba početi 9. veljače.

No sa samo pet republikanskih senatora koji su spremni pridružiti se 50 demokratskih senatora koji misle da bivšem predsjedniku treba suditi, najvjerojatnije se neće postići dvotrećinska većina, ili 67 senatora, potrebna za nastavak postupka.

(www.jabuka.tv)


22 komentara

 • Naravno. Napustaju pokvarenoga ne nacionalistu već Šovinistu Fašističkoga pas mu srao po kiseloj njuški. A jesu se i bolesni idioti četnici i ustaše nadali njegovoj pobjedi. Fuj govna pjuc..

  • Nema većih fašista od crvenih. To su bili najveći koljači i razbojnici svih vremena. Neki Despot iz Zaostroga je oborio rekord kad su se nakon rata takmičili koliko ljudi mogu ubit u jednom danu. Sprava za ubijanje je bila sjekira.

  • Kako misliš ustaše i četnici? Četnici i komunisti su bili skupa u drugom svjetskom ratu. Osim toga četnici ne vole anerikance nego ruse. Amerikanci su im sjebali Slobu.

 • Četnici i ustaše su bili saveznici. Ovi u srbiji sesu da su ustaše i Partizani surađivali, a ovi u HR seru da su četnici i Partizani surađivali. A TO JE NOTORNA LAŽ ČETNIČKIH USTAŠKIH OBOŽAVATELJA. Dao vam je svima TITO na Blajburgu svaka mu čast. Četničko ustaški zločinci su mislili se izvući nekažnjeno nakon 5 godina služenja lizanja guzice, pušenja kurca faši naci bolesnim kretenima.. Ali su dobili papra na Blajburgu Četnici, Belogardejci, Balisti, Ustaše bolesna nastrana gamad.. Pavelić govno smrdljivo je kukavički pobjegao nakon zločina inače bi i on prošao kao Draža Mihajlović i ekipa četničkog staža-svi strijeljani obješeni. Bravo Drugovi Komunisti, Bravo J. B. Tito !!

  • Nisu isti, ustaše su branile svolju zemlju dok su četnici i partizani osvajali tuđu. Partizani su bili najgori, poubijali su sve nacionalne manjine i sve koji se nisu slagali sa komunističkim terorom. Otvarali su logore, gole otoke, ubijali inteligenciju, popove, profesore, doktore. Stoka nad stokom.

 • Da nije bilo Komunista, Partizana i junačkog briljatnoga vođenja u 2. Svjetskom ratu J. B. Tita godine 1945. bi HR bila na gubitničkoj strani. Ne znam tko bi se to zauzeo za Hrvate. Tada bi se odmah bio vratio četnički kralj iz Londona. Bio bi u svemu pomognut od Londona, Pariza i njihove diplomacije i četnici bi odmah 1945. nastavili žestoko progoniti sve NESRBE.. Kao što su činili i od 1919-1941. I danas bi bila velika srbija i nebi postojale samostalne države Makedonija, Kosovo, C. Gora, BiH a Hrvatska bi bila zapadno od linije Karlovac Virovitica.. To je istina..

  • Čiste komunističke laži. Partizani su ubili više hrvata nego svi fašisti zajedno. Ne možete to nikako uljepšat. Ne možete više krit istinu.

 • Splitski orjunaši išli svi u četnike. Kad je srbijanski kralj doša u Split slavili ga više nego Titu 45. Ma kakav sveti Duje.

 • Manjine su ubijali ustaše i četnici. Kao i svoj i tuđi narod. Bravo Tito svaka ti čast. Na Blajburgu je bilo i puno četnika koje je Ante hrvatski izdajnik pusti da prođu neometano na zapad. Ipak oni su sa četnicima imali vrlo sličnu kretensku ideologiju.

 • Govnar Pavelić pošao u Rim 1941. sina od Talijanskoga kralja (Victor Emanuel) koji se zvao Bruno, i njega Pavelić proglasio za Kralja Tomislava II. Pavelić je najveća sramota izdajica hrvatskoga naroda.

 • PARTIZANI KOMUNISTI su se osvećivali. Nisu prvi počeli činiti zločine već četnici i ustaše-zlotvori, krvoloci, ubojice.. Ali ISTINA ne odgovara ljubiteljima sluga fašizma. Pa bi danas htjeli mjenjati iskriviti povijest i ne žele priznati da su bili krvoločne sluge faši-naci bolesnika od 6. 4. 1941. do 9. 5. 1945. Godine.

 • Ustaški pokret je nasto prije sto godina kao odgovor na agresivnu četničku politiku u prvoj jugi. Odmah nakon formiranju stvaranju prve juge umjetne tvorevine 1918. godine su srbi počeli maltretirati progoniti sve nesrbe. Na to je nastao Ustaški pokret i početne godine je bio pravi hrvatski domoljubni pokret. Ali su se kasnije ustaše povezale sa talijanskim fašistima i postali fašističke sluge i činili grozne zločine. Isto tako i četnici. Komunisti su se organizirali i uz teške gubitke žrtve poveli borbu i pobjedili 1945. I da nije bilo Tita Partizana bio bi se vratio kralj četnik i organiziro četnike koji bi nastavili progoniti sve nesrbe. Danas nebi postojale Makedonija, KOSOVO, C. Gora, BiH kao samostalne države. Već bi bila velika srbija. A Hrvatska bi bila zapadno od linije Karlobag Virovitica.. Vidite kako danas u C. Gori četnici jedu govna i podkopavaju je. Sada su tek crnogorci se opametili..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.