Odvjetnica za razvode: Ako želite trajan brak, izbjegavajte muškarce s ovim profesijama

Odvjetnica koja se bavi obiteljskim pravom, a najčešće radi na razvodima, objavila je video u kojem je navela da joj je tijekom studija kolegica rekla da su istraživanja pokazala kako su muškarci koji rade poslove s puno odgovornosti najgori materijal za brak.

Odvjetnica, koja se na TikToku predstavlja kao jettiegirl28 i ima 35 tisuća pratitelja na toj mreži, objasnila je u videu koje su to profesije i zašto su muškarci koji u njima rade toliko “problematični”.

Po njoj, žene bi trebale izbjegavati muškarce koji rade kao vatrogasci, policajci, vojnici, kirurzi i piloti.

Kad sam se prvi put počela baviti obiteljskim pravom prije 13 godina, jedna odvjetnica mi je dala statistiku o pet najgorih profesija za opstanak braka, rekla je i dodala da je prvotno mislila da je to čudna statistika, ali da je kroz karijeru shvatila da je ipak točna.

Tijekom svoje karijere gledala sam svoje najteže slučajeve i, šokantno, mnogi od njih su uključivali muškarce u ovih pet profesija, rekla je odvjetnica i dodala da su ti podaci nešto što treba imati na umu kad razmišljate o potencijalnom braku s muškarcem koji radi u jednoj od tih profesija.

@jettiegirl28

local divorce attorney PSA #divorce #narcissist #EasyWithAdobeExpress #fypage

♬ original sound – KK

Progovorila je i o tome jesu li muškarci u tim profesijama narcisoidniji i ovisniji o kontroli te objasnila da su često tvrdoglavi i skloni ideji da sve mora biti onako kako su oni zamislili.

Ako pogledate ove profesije, što im je svima zajedničko? Oni su na poslu “bogovi”. Policajci nose pištolje i uvode red, kirurzi se kreću po bolnicama gdje su uzor velikom broju ljudi, imaju zadnju riječ i svi ih tretiraju s poštovanjem. I onda dođu doma i netko ih traži da iznesu smeće. Mislim da je to jako teški prijelaz koji trebaju napraviti, pojasnila je i dodala da su piloti i vojnici posebno teški karakteri.

A muškarci koji imaju pozicije u vojsci… Sjetite se da oni nekad imaju kontrolu nad životima 150 ili 200 ljudi. Njihov posao, sama pozicija, zahtijeva poštovanje podređenih jer imaju veliku odgovornost i često su jako narcisoidni i skloni kontroli nad svim, rekla je, a s njom su se složili i brojni komentatori, prenosi Index.

“Radila sam na telefonskoj liniji za pomoć zlostavljanim ljudima i da, to su bile uobičajene profesije zlostavljača, oh, i oni puno varaju”, “Svi piloti s kojima su izlazile moje prijateljice su ih varali”, “Imaju herojski kompleks”, “Razvela sam se od kirurga i mogu potvrditi da je ovo istina”, samo su neki od komentara njezinih pratiteljica.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.