Održane Županijske igre u Prvoj pomoći

U utorak 15. svibnja 2012. godine održane su Županijske igre u Prvoj pomoći srednjih i osnovnih škola. Natjecanje se održalo u Osnovnoj školi Kočerin. U natjecanju su sudjelovale sve četiri općine Zapadno-hercegovačke županije.

Velika je napetost bila kod proglašenja pobjednika, zato jer su sve ekipe odradile svoj posao jako dobro, te su nijanse odlučivale o pobjednicima.

Kod Osnovnih škola prvo mjesto osvojila je Osnovna škola Ivan Mažuranić, dok je našim Tihaljčanima pobjeda izbjegla za jedan bod. Treće i četvrto mjesto osvojili su Ljubuški i Široki Brijeg.

zupanijsko natjecanje u prvoj pomoci 2

zupanijsko natjecanje u prvoj pomoci 3

zupanijsko natjecanje u prvoj pomoci 4

zupanijsko natjecanje u prvoj pomoci 5

zupanijsko natjecanje u prvoj pomoci 6

zupanijsko natjecanje u prvoj pomoci 7

zupanijsko natjecanje u prvoj pomoci 8

Kod Srednjih škola uvjerljivo su pobijedili sa skoro maksimalno bodova naši Gruđani. Drugo mjesto je osvojilo Posušje, dok su Široki Brijeg i Ljubuški bili treći i četvrti.

Ovo je još jedna u nizu od mnogobrojnih pobjeda i akcija CRVENOG KRIŽA GRUDE i pripadnika Prve pomoći. Želimo im sve najbolje na Federalnom natjecanju, koje bi se trebalo održati 28. svibnja, za sada na nepoznatoj lokaciji. Ovim putem pripadnici Prve pomoći Grude i Tihaljina zahvaljuju svojim mentorima, nadležnima u Crvenom križu, kao i profesorima i ravnateljima škole.

(www.grude-online.info)

3 komentara

    • pa čiji je ovo portal? …nije službeni vaš u širokom…ja sam iz gruda i pratim ga svaki dan, tako da bi im bilo glupo samo iz šb stavljati vijesti…hm

  • Većinom Široki Brijeg i Mostar, eventualno i Hrvatska, glavni admin je iz Širokog, studira u Zg, a ostali iz Širokog, studiraju u Mostaru, bar većina.
    Valjda Jabuka preferira vlastite izvještaje, a pošto nema ljudi u Grudama, nema ni vijesti.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.