Održana svečana promocija studenata Filozofskog fakulteta Mostar

Danas u 11 sati u HD Herceg Stjepan Kosača održana je svečana promocija studenata Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Njih 307 dobilo je svoje diplome te stekli zvanja profesora, diplomiranih novinara, diplomiranih socijalnih radnika, menadžera odnosa s javnošću te prvostupnici i magistri struke.

U svom govoru dekanica Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, prof. dr. Slavica Juka, kazala je da su diplome nagrada studentima i njihovim roditelja za trud i odricanje. ”Svjesni smo toga da mnogi izazovi i ekonomski i socijalni još stoje pred nama, a mi smo na njih spremni i odgovoriti”, dodala je Juka.

Pogledajte fotogaleriju koju Vam donosi Jabuka.tv:

(www.jabuka.tv | Foto: Domagoj Ledić)

12 komentara

 • Čestitke svima …ipak nemogu protiv sebe studirao sam dole, završio i moram kazati da svatko može završiti fax u Mostaru, treba biti uporan 5-10 ispita kupiš (svaki se da kupit) i dođeš do diplome i kad mi netko tvrdi da je razlika između Zagreba, Mostara i Banjalučkog privatnog fakulteta, ja mu kažem jeste ovi u ZG i MO su ipak malo teži za završit teže je naći vezu za sredit ispit …pozdrav

  • I u Zagrebu može svatko završiti pedagogiju, socijalni rad, politologiju… ali za ozbiljne fakultete se treba naraditi pa završiti. Što se tiče kupovine ispita, to radi velika maloumna manjina i to kriju ko zmija noge, da se kupuje, kupuje se i to svugdje.

 • Poštovani, žalosno je čuti to da se ispiti kupuju,iako smo svi svjesni takve situacije, a još je žalosnije kad Vi tako javno bez ikakvog ustručavanja priznate da ste kuipili ispite. No, ne idu svi linijom manjeg otpora. Osobno sam danas primila diplomu na ovoj promociji i ponosno mogu reći da sam je stekla sa mnogo truda i rada. Tako Vas molim da nas ne trpate sve u isti koš, jer mnogo je vrijednih studenata, koji ponosno mogu nositi titule koje su stekli završivši studij u Mostaru.

 • to treba svijetu,još književnika,filozofa,novinara,intelektualaca koji razglabaju po cijeli dan o ničemu.Dajte nam inženjera,ekonomista i pravnika,oni su budućnost,oni će pomoći zemlji

  • U potpunosti se slazem. Danas sutra kada ne nadju posao (a bogati tko ce ih zaposliti?) ce kukati po medijima kako on/a s fakultetom ne moze pronaci posao. Sve ih ja na kurac nabijem jer su to po mom misljenju paraziti ove drzave.

   • bio sam sarkastičan 😀 . Šta im fali?Bar su ovo nova zanimljiva zanimanja.Dosta je više ekonomista i pravnika,izbacuju ih tisuću svake godine,nema mjesta za njih.Inženjera treba naravno,ali doduše njih i ne bude puno pa ne stvaraju velik promet na birou.Ovo su bar mladi intelektualci s novim znanjima,oni će možda otvarati nova mjesta,a šta će neki računovođa?Svi samo da im je u banci radit i brojit pare,satrat svijet

    • Pa fali im mogucnost zaposljenja. Tko ima imalo u glavi i zeli si osigurati buducnost upisati ce racunarstvo,strjarstvo,gradjevinu itd. i naravno namuciti ce se da zavrsi. Ali taj trud ce mu se isplatiti, dok ce ovi paraziti ispijati kave i traziti vezu da ih ubaci u neku politicku duznost jer gdje pobogu jos moze raditi filozof?

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.