Održana javna tribina dr. Dražena Pehara u Mostaru

Predizbornu političku tribinu, večeras je u Mostaru održao dr. Dražen Pehar, nositelj liste Stranke hrvatskog zajedništva za XI. izbornu jedinicu na parlamentarnim izborima u R Hrvatskoj koji će biti održani 4. prosinca 2011. godine.

Posjetiteljima tribine, dr. Pehar je govorio o programskim ciljevima, aktualnoj političkoj situaciji u kojoj se nalaze bh. Hrvati kao i odnosnima između BiH i Hrvatske.

Dr. Pehar se osvrnuo i na Daytonski sporazum, objasnio je i svoje viđenje vanjskih faktora na događaje u BiH kao i na ”malverzacije” koje provodi međunarodna zajednica i Visoki predstavnik u BiH. Odgovarajući na pitanja posjetitelja, dr. Pehar je prognozirao slab odziv birača u BiH i posebno dijaspori, pravdajući to razočarenjem iseljenika odnosom vlasti iz Zagreba prema njima.

Dr Dražen Pehar, rođen je u Zenici, u Srednjoj Bosni, danas živi u Hercegovini. Do sada nije obavljao bilo kakvu političku dužnost. Magistrirao je na Malti. Doktorirao je u Londonu i to na temu daytonskog ustava.

Zbog toga što nije šutio, zbog svojih političkih stavova i istupa protiv bošnjačke majorizacije i diktature Visokog predstavnika izgubio je posao na američkom koledžu u Sarajevu.

Uz Pehara na neovisnoj listi su još Dennis Valcich iz Australije, te Ivo Dominiković iz Posavine.

Inače od 500 postavljenih plakata dr.sc. Dražena Pehara “netko” je preko noći bio toliko vrijedan da je ostavio samo 3.  Stranka sa državnom potporom iz proračuna RH će na izborima imati više autobusa nego dr.sc. Pehar plakata pa se postavlja logičko pitanje – čemu toliki strah od demokracije?

bljesak.info l poskok.info

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.