Održana Godišnja skupština Odreda izviđača Široki Brijeg

 U subotu, 4. svibnja u prostorijama obnovljenog dijela duhanske stanice – Dogani kulutrnog centra održana je Godišnja skupština Odreda izviđača “Široki Brijeg”. Dnevnim redom određeno je pozdravljanje predstavnika Vijeća mladih, te prijateljskih udruga i članiza Mreže EKO ZH i DKC-a.

Usvojeni su pravilnici: etički kodeks, pravilnik o stegovnim mjerama, o uporabi pečata, o upisu u članstvo i o izviđačkoj unifromi. Potom je uslijedio izbor i imenovanje tijela Odreda.

Jednoglasno su izglasani prijedlozi za: starješina Odreda (Ivica Šaravanja),  načelnik (Mateo Soldo), predsjednik Skupštine Odreda (Sandro Čerkez), blagajnik (Kristina Ćavar) i tajnik Odreda (Arijana Ratkić).

Podnešen je izvještaj o prethodnim aktivnostima, kao i najava za aktivnosti u narednom periodu.

Također, pročitane su zahvale svim donatorima i onima koji su pomagali radu Odreda.

izvidjaci_siroki_2

(www.jabuka.tv)

7 komentara

  • Pogledaj koliko ih se skupilo. Kad je Sandro ili ti Sajo tu onda to znači pranje novca jer je to teški lezilebović i nikada nije izašao u prirodu niti ima ikakve veze sa izviđačima.

  • Nekada su izviđači bili cjenjeni,išlo se u prirodu,učilo se,zabavljalo…nadam se da će netko od ovih glava obnoviti znanje i dignuti na višu razinu a ne samo da se završi ispred računala.

  • ha ha pa šta ovi imaju udrugu a 12 ih svega bože sačuvaj to su te organizacije mladih majko mila bolje da ste za te pare wwinu kupila centra za doigravanje

  • Ovaj Sajo iz kuće odlazi samo u kafanu, kakva priroda i izviđači. ovo mu samo služi da izvuče nešto šuške. Ako su svi ko on onda mi je sve jasno

  • Tako je to kad se djeca igraju ozbiljnih stvari. Nikako da se dozovu pameti i da pozovu stare izviđače da im pokažu kako se radi ili da im bar daju smjernice. Ovako je zaista jadno kad na godišnjoj skupštini bude svega nekoliko ljudi koji izgleda imaju najmanje veze s izviđačima.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.