ODRŽANA DONATORSKA VEČER ZA DJECU KENIJE

Donatorska večer za djecu Kenije održana je prepunom restoranu Lavanda u Knešpolju – Široki Brijeg.

Cjelokupan prihod s ove večeri namijenjen je za dječje školarine škole Sv. Franje Lower u Subukiji, te za pomoć djeci u sirotištu “Mali dom”. Program je otvorio Frano Vukoja koji je rekao kako je cilj donatorske večeri pomoći djeci i mladima koji su smješteni u domove i nemaju mogućnosti za školovanje, napomenuvši kako Nives Skoko iz Širokog Brijega uskoro odlazi u župu Sv. Franje Lower u Subukiji kako bi pomogla franjevcima i volonterima koji rade s narodom.

Prikazan je dokumentarni film „Put dobrote“ redatelja Jakova Sedlara. U glazbenom dijelu programa nastupila je Tina Bilać.

Širokobriježanka Nives Skoko se zahvalila na odazivu i najavila svoj odlazak u misiju slijedeći mjesec. Ulaznicom koja je iznosila 30 KM i svojim dobrovoljnim prilozima Širokobriježani, ali i posjetitelji iz okolnih općina još jednom su pokazali svoju humanost i pružili pomoć onima kojima je ta pomoć najpotrebnija. Među nazočnima su bili i predsjednik Matice hrvatske – ogranak Široki Brijeg Predrag Kožul, predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke Zdenko Ćosić i načelnik općine Široki Brijeg Miro Kraljević.

(www.jabuka.tv)

9 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.