Održan humanitarni koncert pomoći ”I sitno je bitno”

U dvorištu nekadašnje sveučilišne knjižnice u Ulici Nikole Šubića Zrinskog pod organizatorskom palicom Kult Choban uz pomoć ZDKM „Smoje“ i Sour Cabbage production sinoć je održan humanitarni koncert ”I sitno je bitno”.

Prihod od koncerta namijenjen je za pomoć Osnovnoj školi za djecu s posebnim potrebama u Mostaru koja prikuplja sredstva za kupnju specijaliziranog vozila za prijevoz učenika u invalidskim kolicima iz Mostara i okolice.

Dio atmosfere s koncerta možete pogledati u galeriji fotografija.

Da su Mostarci pravi humanitarci velikog srca, ali i da vole dobru zabavu pokazao je sinoć prepuni prostor sveučilišne knjižnice.
Mostarce i njihove goste, kojih je bilo iz svih djelova Hercegovine su zabavljale lokalne zvijezde u usponu bend BERETTE iz Širokog Brijega, te kao senzacija večeri u zadnje vrijeme vrlo popularni punk-folk-wellness bend BRKOVI iz Zagreba, koji su oduševili prisutnu publiku.

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

“Iako smo imali sitnih organizacijskih problema zadovoljan sam urađenim, a posebno me veseli odziv sugrađana na koncert. Koliko smo novca skupili još nisam siguran, ali sudeći po broju ljudi, čini mi se, kako ćemo poprilično doprinijeti kupnji specijaliziranog vozila”, kazao je za Bljesak.info, Andrej Gvozden organizator ovog koncerta.

Sredstva u bilo kojem iznosu su dobro došla, tako da svi koji žele podržati akciju pomoći OŠ za djecu s posebnim potrebama, još uvijek imaju priliku to i učiniti, kupnjom radova učenika koji će biti izloženi u cafe baru Pored, ili dobrovoljnim prilozima na broj žiro računa UniCredit banke 3381002200274205.

“Želim zahvaliti svima koji su pomogli u organizaciji koncerta, ali i svima koji su podržali ovu humanitarnu akciju dolaskom na koncert, te svojim prilozima pomogli u prikupljanju novca, jer ‘i sitno je bitno’ ” rekao je Gvozden, te nadodao kako se nada da će ovaj prihod biti dovoljan da školi približi iznos kojom će biti u mogućnosti kupiti specijalizirano vozilo.

(www.bljesak.info)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.