Odlična predavanja i sjajna zabava na Network 9 konferenciji

Organizatori NetWork konferencije svake godine kombiniraju edukativni i poslovni dio programa s dobrom zabavom, pa se tako i ove godine, pored odličnih predavanja, očekuje i sjajna zabava.

Na radost svih onih koji su već potvrdili svoje sudjelovanje, ali i IT stručnjaka koji razmišljaju o dolasku na konferenciju, preliminarna lista predavanja NetWork 9 konferencije u srijedu je objavljena. Ove godine će preko 80 vrhunskih predavača govoriti o aktualnim poslovno-tehnološkim rješenjima koja prate globalne IT trendove kao što su umjetna inteligencija, Internet of Things, digitalna transformacija, moderno radno okruženje, modernizacija poslovnih aplikacija, cloud infrastruktura, upotreba open source softvera, poboljšanje sigurnosti infrastrukture i radnog okruženja, napredna analitika i poslovna inteligencija, DevOps, multi-platformski razvoj itd.

Pored tehničkih predavanja na konferenciji će biti ponuđene i dvije radionice, posvećene serverless arhitekturi i poboljšanju sigurnosti IT okruženja, uz već tradicionalni Business Day tijekom kojeg će biti prezentirana poslovna rješenja sponzora konferencije i podijeljene neke od uspješnih priča vezanih za implementaciju rješenja koja su doprinijela poslovnoj i digitalnoj transformaciji organizacija.

Pitanje o tome tko će nastupiti tijekom konferencijske zabave za sudionike je svake godine aktualno od samog početka organizacije, a o konferencijskim zabavama se prepričava dugo nakon konferencije.

Ni ova godina nije izuzetak pa će tako nazočne zabavljati Dražen Žerić – Žera i grupa Crvena jabuka, koji će se drugu večer konferencije predstaviti sa svojim dobro poznatim i bezvremenskim hitovima. Prvi dan nakon uvodnih predavanja i otvaranja konferencije, sve prisutne će zabaviti ABBA Real Tribute, grupa sastavljena od iskusnih glazbenika iz Srbije, koje će izvesti neke od hitova čuvene švedske grupe ABBA.

Vrijedi napomenuti da će svečano otvaranje, kao i dio predavanja na ovogodišnjoj konferenciji, biti održano u novom kongresnom centru Grand Hotela Neum.

Kotizacija za sudjelovanje na konferenciji NetWork 9 iznosi 400 KM (+17% PDV), a prijave su otvorene do srijede 20. ožujka 2019. godine. Kao i prethodnih godina, studentima su omogućene kotizacije u iznosu od svega 50 KM (+ 17% PDV). Sve informacije o NetWork 9 konferenciji koja se održava pod sloganom “Connecting the Dots” dostupne su na službenoj web stranici konferencije www.networkkonferencija.ba.

Novosti o konferenciji NetWork 9 dostupne su i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn.

*PR članak


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.