Odgovor ABA lige neće se uopće svidjeti Širokom – Jabuka.tv

Odgovor ABA lige neće se uopće svidjeti Širokom

Čelnici ABA lige reagirali su na pismo koje im je uputio Široki, a koje se odnosilo na neprincipijelnost s pozivnicama. Predsjednik Skupštine ABA lige Dragan Bokan obavijestio je rukovodstvo Širokog da je ABA liga na Skupštini u Podgorici odlučila da pošalje pozivnicu Olimpiji koju ljubljanski klub treba platiti 150.000 eura, te da 14. člana dobije kroz kvalifikacijski turnir na koji su pozvani Kumanovo, Zagreb, Sutjeska i Široki.

Svaki kvalifikant trebao je platiti 150.000 eura korizaciju, koja bi onima koji se ne bi plasirali u ligu bila vraćena. Jedan po jedan klub su zbog visoke cijene kotizacije odustajali da bi se na kraju ispostavilo da Olimpija nije platila kotizaciju, a da je Sutjeska uplatila 80.000 eura, pišu Sportske novosti.

Ako do 9. rujna u 15.00 sati Olimpija i Sutjeska ne uplate cijeli iznos, liga će u novoj sezoni imati 12 klubova. Ako bi pak jedan klub izmirio obveze do tada, onda bi nacionalnim savezima bio poslan poziv da za ABA ligu prijave sljedeći klub koji je voljan platiti 150.00 eura do 15. rujna.

Dakle, Široki bi se opet, teoretski, mogao naći u kombinacijama za ABA ligu.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

  • Prvi sam kritizirao upravu, ali kad ovo procitam vidim da su potpuno u pravu bili sto nisu uplatili ovim majmunima i trgovcima…
    Vjerovatno unatoc produzetku roka ni ovi nece uplatiti i onda ce biti liga 12…
    Moja isprika upravi, borite se dalje i neodustajte…
    Siroki for ever!

  • Mali su uvijek mali,ali bar nedajmo da seru po nama…ne dajte im lovu pocijenu igranja u ABA jer očito da ne vrijede ista pravila za velike i male.NI 12 setona igranja nije argument da se u širokom nalazi ozbiljan klub i da imaju najbolju školu košarke u čitavoj regiji…pozdrav upravi…široki zauvijek

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.