Nuić servis od sada i u Širokom Brijegu – Jabuka.tv

Nuić servis od sada i u Širokom Brijegu

Moderan način života i kronični nedostatak vremena nam ne ostavlja puno prostora za prazan hod. Iz tog razloga je bitno da sve usluge koje koristimo budu vrhunske, na pravom mjestu i u pravo vrijeme.

Nuić d.o.o. od sada nudi svoje usluge i u Širokom Brijegu. Servisi koji su do sada uzimali jedan cijeli dan Vašeg vremena su pojednostavljeni koliko je to moguće.

Dovoljno je da nas potražite na adresi Fra Didaka Buntića 27 u širokobriješkom naselju Pecara u sklopu Autocentra. Tu ćemo se u najkraćem vremenu pobrinuti za Vaš automobil. Usluga će biti baš onakva kakvu očekujete od nas – brza, efikasna i povoljna.

Što Vam nudimo?

Ponovit ćemo ono po čemu smo prepoznatljivi, a što ćemo Vam ponuditi i na novoj lokaciji. Servis za sve vrste vozila. Trgovina originalnim i zamjenskim auto-dijelovima renomiranih svjetskih proizvođača. Garancija od 12 mjeseci na dijelove koje ugradimo. Visoko profesionalne i licencirane mehaničare. Opcije plaćanja putem obročnih otplata. Sve to na visokoj razini profesionalne i efikasne usluge.

(www.jabuka.tv | Foto: Domagoj Ledić)