Odbjegla nevjesta na suvremeni način: Mislila da ju zaručnik vara pa smislila pakleni plan

Chris Mahone (27) došao je u dogovoreno vrijeme s prijateljima u zračnu luku kako bi zajedno sa zaručnicom Rachel Doran (29) otputovali na Ibizu. Ondje ih je dočekao hladan tuš jer se ispostavilo kako se dotična samo pretvarala da je rezervirala putovanje.

Nesuđena mladenka je navodno nagovorila zaručnika da njoj prepusti organizaciju putovanja i uzela od svakog po 4000 kuna. Njima je dala krivotvorene propusnice za avion. Entuzijastična je ekipa za to saznala tek po dolasku u zračnu luku, kada im je rečeno da su njihove karte nevažeće.

Iz hotela u kojem su gosti trebali biti četiri dana također su potvrdili da nisu primili nikakvu rezervaciju za njih. Bijesan Chris odmah je nazvao kući i tada se klupko počelo otpetljavati. Izvori tvrde da je Rachel tražila osvetu pogrešno vjerujući kako je njezin zaručnik vara.

Nakon što je provela pakleni plan, pobjegla je u njihov zajednički dom blizu Whitehavena, Cumbria, navodno sa cijelim iznosom koji je pokupila za tobožnje putovanje, piše The Sun.

“Neki od nas zarađuju samo 1767 kuna tjedno i štede za ovo putovanje još od ožujka. Ovo je skandalozno!”, bijesni su bili njihovi prijatelji. Chris im se javno obratio na Facebooku: “Ne mogu vam se dovoljno ispričati. Žao mi je, dečki. Zaista jest”, napisao je.

Vjerni su prijatelji odgovorili kako se on nema za što ispričavati, prenosi Net.hr. Kako bi barem malo olakšali dušu nakon nemila incidenta koji im je priredila, počeli su objavljivati serije fotografija na kojima se “sprdaju” s Rachel. Tako su na jednoj uglavili njezino lice na poster za film “Odbjegla nevjesta”.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj: