Odabrano 10 prvih finalista Eurosonga u Ukrajini – Jabuka.tv

Odabrano 10 prvih finalista Eurosonga u Ukrajini

Na prvoj kvalifikacijskoj večeri Eurosonga u Kijevu predstavilo se 18 zemalja – Portugal, Švedska, Gruzija, Australija, Albanija, Belgija, Crna Gora, Finska, Azerbejdžan, Grčka, Poljska, Moldavija, Island, Češka, Cipar, Armenija, Slovenija i Latvija.

U finalni dio natjecanja koji će se održati u subotu plasirali su se Moldavija, Azerbejdžan, Grčka, Švedska, Portugal, Poljska, Armenija, Australija, Cipar i Belgija, piše 24sata.hr.

Slovenac Omar Naber nije se uspio plasirati u finalnu večer s pjesmom ‘On My Way’. Samouvjereni Slavko Kalezić kojeg su prozvali crnogorskom Conchitom, nije izborio finale unatoč velikim očekivanjima.

Jacques Houdek s pjesmom ‘My Friend’ predstavit će se na drugoj polufinalnoj večeri u četvrtak.

Hrvatski pjevač nedavno je fanove pozdravio iz kreveta zahvalio im na podršci i poručio im da glasaju za njega.

Koristeći se predviđanjem u realnom vremenu baziranom na faktorima i okolnostima koji se kontinuirano mijenjaju, hrvatski predstavnik Jacques Houdek s pjesmom My Friend ima 0.7 % šansi za ukupnu pobjedu čime je zajedno sa švicarskim, danskim i armenskim predstavnikom pozicioniran na 13 mjestu.

Najveće šanse za ukupnu pobjedu ima talijanski predstavnik Francesco Gabbani s pjesmom ‘Occidentali’s Karma’, a šanse da će pobijediti su 18 %. Slijedi ga švedski predstavnik Robin Bengtsson sa 16.8 % te Bugarin Kristian Kostov čije šanse iznose 10.2 %.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.