Od 1. studenoga skuplja električna energija

JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar obavještava sve svoje kupce električne energije da od 1. studenoga 2016. godine počinje primjena viših (zimskih) tarifnih stavova za obračun utroška električne energije i traje do 28. veljače 2017. godine (četiri mjeseca).

”Podsjećamo kupce da se u navedenome razdoblju (za vrijeme zimskoga računanja vremena) veći dnevni tarifni stavovi primjenjuju od 7.00 do 13.00 sati i od 16.00 do 22.00 sata, dok se manji dnevni tarifni stavovi primjenjuju od 22.00 do 7.00 sati i od 13.00 do 16.00 sati te nedjeljom,” navode iz Elektroprivrede.

(www.jabuka.tv)


8 komentara

  • Koja perverzija i nezakonje..čuj od tog dana skuplja i od toliko do toliko sati ,ko da je drugi izvor energije ,druga hidrocentrala ili..Pa to je skandalozan interni zakon ŠTA LI VEĆ KOJI DERE OVAJ JADNI NAROD DO SAME KOSTI.KAO DA JE JEFTINA LJETI PA JE SADA DAJ PODUPLAJ BAŠ KAD NARODU TREBA JOŠ VIŠE.PITAJU LI SE ONI U TOM J…Elektru imamo li mi plin kao ovi po Sarajevu, Tuzli Zenici..pa da nam je lakše..

  • Jadna li mi majka,koliko ce mi sad doci,,,meni se racun od osmog skoro utrostrucio u devetom,,i nemozes dokazat da nisi potrosio vise,jesi,plati i gotovo,,,kukulele,!!!

  • Koja perverzija i nezakonje..čuj od tog dana skuplja i od toliko do toliko sati ,ko da je drugi izvor energije ,druga hidrocentrala ili..Pa to je skandalozan interni zakon ŠTA LI VEĆ KOJI DERE OVAJ JADNI NAROD DO SAME KOSTI.KAO DA JE JEFTINA LJETI PA JE SADA DAJ PODUPLAJ BAŠ KAD NARODU TREBA JOŠ VIŠE.
    PITAJU LI SE ONI U TOM J…Elektru imamo li mi plin kao ovi po Sarajevu, Tuzli.. Zenici..pa da nam je lakše i jeftinije živjeti, a ne da , znajući tu činjenicu da nemamo alternativu udare po nama i našim obiteljima..Onda se ne treba čudit što mlade obitelji bježe glavom bez obzira..

    • Pa čemu kuknjava kada većina glasa za ovo? Glasa se, sa preko 86,87 % kako kaže drug Gago, a vi opet kukate? Pa triba li ili ne triba financirati adeze i njegove sljedbenike? Pa kako ćeš drugačije nego derati priko struje i telefonije? Ako vam se ne sviđa iđite u Njemačku, tako je i tito poručivao vaktile, a danas poručuju titini pioniri koje vi birate, što bi ameri rekli, trežili ste gledaje!

  • Logičan potez. Svi znaju da se zimi zbog suša i niskih vodostaja rijeka u hidrocentralama proizvodi malo električne energije, a HDZ-ovci pojedu puno više janjetine.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.