Objavljena snimka na kojoj muškarac prijeti Lijanoviću pred obiteljskom kućom

Kako je u ponedjeljak i najavio, Jerko Ivanković Lijanović predao je snimku MUP-u ŽZH od 7. ožujka kada mu je u dvorištu obiteljsku kuće, po njegovim navodima, prijetio 43-godišnji Robert Crnjac, koji ga je dan poslije fizički napao ispred restorana Borak u Širokom Brijegu.

Na videu kojeg je zabilježila nadzorna kamera na obiteljskoj kući Ivankovića Lijanovića u Trnskoj cesti u Širokom Brijegu vidi se kako muškarac prijeti federalnom dopremijeru Ivankoviću Lijanoviću, a u jednom navratu došlo je i do manjeg naguravanja. Je li doista riječ o Crnjcu ili nekom drugom, potvrdit će policijska istraga.

Snimku je na svom facebook profilu objavio njegov sin Josip Ivanković Lijanović u utorak poslijepodne.

“Mogu i da posumnjam na ubistvo s obzirom na to da mi je Robert Crnjac dan prije prijetio pred porodičnom kućom za što ima i snimak koji će sutra biti dostavljen MUP-u ZHK što će demantovati navode advokata Ivana Brekala. Ja nikada u životu nikoga nisam napao. To govori i činjenica da on nema nikakvih povreda jer sam ja u vrijeme napada sjedio u automobilu”, kazao je u ponedjeljak Jerko Ivanković Lijanović.

(www.jabuka.tv)93 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.