Objavljena Komšićeva fotografija u uniformi Armije BiH u većinski hrvatskom Kreševu

Zoran Zorić je na Twitteru objavio fotografiju uslikanu u Kreševu.

Valja napomenuti da je u Kreševu većinski hrvatski narod. Na fotografiji se jasno vidi Željko Komšić u uniformi Armije BiH.

Željko Komšić, koji se predstavlja kao predstavnik Hrvatskog naroda, koji obećava da će Hrvatima biti bolje u ovoj zemlji, se našao u Kreševu (u kojem je prema popisu iz 1991. živjelo preko 70 % Hrvata) u ratnoj uniformi, ali ne u hrvatskoj uniformi, već u uniformi vojske koja je napadala Hrvate.

Za ovu vijest ne treba baš nikakav tekst. Hrvat. Komšić. Kreševo. Armija BIH. Slika govori koliko brutalno poniženje Bošnjaci rade nad Hrvatima u zemlji koja je i hrvatska država. Europa. 21. stoljeće, reakcija je portala Poskok.info.

(www.jabuka.tv)
66 komentara

  • Što ne objavite fotografiju Bože Ljubića u uniformi armije BiH, koji je danas ugledni član hrvatskog narodnog sabora ili Čovićevih prijatelja i današnjih HDZ-ovih dužnosnika koji su gađali kamenjem autobus u kom su bili članovi HDZ-a.

 • I, ŠTA SE IŠĆUĐAVA NETKO ?
  U UNIFORMI JE DRŽAVNE ARMIJE , NIJE PARAVOJNE !
  DA RAZJASNIMO JEDAN VAŽAN DETALJ ! BIH JE ZEMLJA KOJOJ JE USKRAĆENA SVAKA MOGUĆNOST DA SVEUKUPNOST USTAVNO-PRAVNU ILITI DA USTAVNO-PRAVNI POREDAK SAČUVA NA SVAKOM DIJELU BIH ! PA JE TAKO STVOREN OVAJ GALIMATIJAS PARADRŽAVNIH SISTEMA KOJI NE POSTOJI U POVIJESTI DRŽAVE I PRAVA ! A USPUT , ZAHVALITE ALIJI KOJI VAS JE SPASIO ! INAČE DA JE ON BIO ZA OVU DRŽAVU ( A NIJE, GLUMATAO JE ) VRAGA BI PARADRŽAVE BILE STVORENE . ALI JE ALIJA BIO GOVNO KOJE JE ODOBRIO OVAKAV KAOS. A IMAO JE ČLANOVE PREDSJEDNIŠTVA IZ REDA OBA NARODA KOD SEBE. ALI POŠTO JE ALIJA BIO ĐUBRE KOJE SE GROZILO DRŽAVE KOJU JE VODIO, ONDA JE ON JEDNOSTAVNO REČENO , VELEIZDAJNIK !

  • Kao prvo: nabijem ti smrdljivoga Aliju, velikog ratnog zločinca čiji su mudžahedini vršili ritualna klanja svih nemuslimana. Drugo, ta armija nije bila ni armnija ni državna. Da je državna čuvala bi i branila cijelu državu, a ona je samo muslimanska zločinačka banda na protoru trokuta Teheran – Smrdigrad – Slanigrad. Oslobodila nije ništa, pobijedila nikoga. Zato su iza nje ostali zločini, etnička čišćenja, progoni i pljačke.

  • Zar ti misliš da ste samo vi Bošnjaci Bogom dati? Kako možeš armiju BiH – (muslimansku) nazivati regularnom a HVO i vojsku RS paravojnom?! Halo bolan, Hrvati i Srbi su branili svoju očevinu! Dista vise sa bacanjem soli u oci!!!

 • A kako se dokazuje i čime potkrepljuje (zato što je to napisao neko) da je Komšić “oslobađao” u Kreševu.Ova fotografija je mogla nastati bilo gdje u BiH.

 • ovaj šupak je sluga sotone a ne Hrvatskog naroda čim drži Titinu sliku u svom uredu istog onog Tite koji je opljacko naš Široki Brijeg pobio Fratre i ostavio na tisuće udovica i uplakani majki koje nisu mogli ni sahranit svoju djecu da im gdje upalit svijeću

 • Hrvat sam ali evo prijedloga-ovu fotografiju staviti u sve urede skole vrtice podzeca ustanove itd itd cak i na svaki balkon privatnih kuca!Jednostavno receno ko drug Tito sto je nekad bilo!Sta svi bucemo na njega,covjek po zakonu izabran!Nista nije kriv!Krivi su ovi sto bucu i mucu a NISTA NE RADE da nama bude bolje ili da on ne dodje na vlast!ZATO SLIKU NA SVAKO VIDLJIVO I NEVIDLJIVO MJESTO!EVO NAP.NA SVAKU BANDERU OD MO DO SA DA BUDE KAO PUTOKAZ!PS Bas je krsan najljepsi od svih!Dao Bog da te Lucifer sto prije uzme k sebi u svoje kraljevstvo!

 • Dobro bi bilo pitat nekog tko zna,jeli ikad Kresevo bilo u rukam ABiH,mislim da nije,ali doro je se informirati da se gluposti ne prosipaju.

 • Čuj ovo Komšić u Kreševu pa ovo nije ni blizu Kreševa ovo je na Meorišju brdu iznad Kreševa odakle se Kreševo nevidi tad je napadao i nije nikad ni bio u Kreševu a eto sad ima priliku da uđe u Kreševo al u civilu i malo razgleda

 • PROCITAH NEKO NAPISA ZA OVOG ISLAMISTU BORIO SE ZA DRZAVU JA IZ HERCEGOVINE UPITAH ZA KOJU I CIJU DRZAVU DAJE SE BORIO ZA HERCEG BOSNU I BIO U HRVACKOM VJECU OBRANE IL U BILO KOJOJ HRVACKOJ POSTROJBI ZNAO BI KAKO MU SE ZOVE DRZAVA A SVI KOJI SU BILI U TOJ TERORISTCKOJ ARMIJI ZLATNI LJILJANA I KASIKA SU ISLAMISTI TERORISTI I TILI SU ISLAMSKU DRZAVU TO MOGU SAMO NA DVAJESTRI POSTO POVRSINE U TOJ NEKOJ BOSNI A VAMO NEMA NIT CE IKAD BIT NI TAD A PREDSJEDNIK TO NIKAD NI TAD I NEMEREMO DOCEKAT DA SE MALO PROSETA PREMA NAMA

 • Za Komsica sad znamo zadto je dobio zlatni ljiljan. A zasto je Covic i mnogi politicari koji rata nisu vidjeli dobili trolist. To je odlicje HVO- ne u rangu zlatnog ljiljana. Za to dobivaju naknadu i imaju pravo na mirovinu… Zalosti i jedno i drugo… Zato nam i jeste ovako, kako je…

 • Komšić nije sporan,sbi znamo da je.naš neprijatelj….
  Nama Hrvatima sporan je HDZ I Dragan,
  Izdali su naše ideale….Mi da imamo prave vođe isad bi bili u rovovima,ali ratno profiterstvo je pobjedilo…stoga kusajte čorbu izdajničku

 • A OVI NEKI BALIJETINA STO NAPISA NASA DRZAVA BIH DA TI KAZEM TERORISTO TVOJA HERCEGOVINA NIJE NITI CE IKAD BIT KAO STO MOJE NIJE TO TVOJE BOSNA KAKO LI JE SVE ZOVETE DODJI TI PA MI RECI DA ODEM ODAVDE

 • Ljudi moji, dok se ne odviknemo Čovićevoh laži i dok zavolimo svoju domovini Bosnu i HERCEGOVINU kao što volimo Hrvatsku, nema nama spasa, mislim našim dušama mira. Moramo voliti BiH najviše, i sebe izmeđusebe kao jedan narad… Izabrati političare koji će nam povećat plaće i omogućit život kao što ga mnoga naša braća i sestre traže po svijetu. Od tako prirodno bogate države i tako sposobnih i inteligentnih ljudi, vidite dokle su nas doveli “nacionalne”(Jugonostalgičarske) stranke hdz sda i snsd, da uopće ne razmošljamo kako naptavit, mego se raspravljamo o lopovima koji nam svaki dan nameću neka poskupljenja i pljačkaju narod…

  • Ti misliš da si pameta, je li tako? E nisi, glup si kao ponoć. Mi Hrvati volimo Bosnu (i Hercegovinu) puno više od ovih lojavaca, ali ne volimo bh vlast. Sve ih treba stjerati u kanalizaciju kao pacove.

 • Da vidimo kako će reagirati ovi naši političari ako on dodje u Široki..Ko je bio u ratu zna šta to znači i sa mudžahedinom nema razgovora.

 • Čovic se potpiso ćirilicom i izjavio da je jugoslaven. Komsic je drugo govno isto pakovanje. Ne valja ni jedan ni drugi. Ni za jednog od njih nije glasao Hrvatski narod. Da je htio Covica, pobjedio bi kao prije 4 godine. Vidjeli su njihov dzep i izreku ” luda obecanja, luda radovanja”. A nikad nam nije bilo gore. Treba nam jedan Tito bez Udbe, da provede lustraciju koje nikad nece bit. Toliko o Covicu i Komsicu.

 • Dajte nekog neokaljanog pa da se za njega borimo a ne za ove udbaske antihrvatske lopine Čović, Ćosić, Kraljević.

 • kome prodajete te price idioti skutorski?A.R.BiH je jedina legalna i legitimna vojna formacija u drzavi BiH,i od citavog svijeta priznata kao takva,sve ostalo su vojne hunte,paravojske,antidrzavne militantne grupe.

  • Ispravka, nije 70% nego 85%. Jos da napomenem, u Kninu je za cetri godine srpske vlasti ubijen jedan kninski Hrvat. I jedan je previse, da se razumijemo, ali medijska slika Knina iz tog vremena je takva bila da su mnogi Hrvati vjerovali da su Kninom tekle rijeke hrvatske krvi. Znao sam ga kao dobrog covjeka, i vjerujem da je ubijen ni kriv ni duzan, ali ne bih previse o okolnostima njegove pogibije jer nisam bio tamo. U svakom slucaju, istina je da je u Kninu ubijen samo jedan kninski Hrvat, sto je najveci razlog zasto su odnosi medju vecinom kninskih Srba i Hrvata danas vrlo dobri, da ne kazem odlicni. Isto tako, jasno je zasto odnosi u Mostaru, kao epicentru Hercegovine, ne mogu biti kao u Kninu. Previse je krvi proliveno, na zalost, ali bez obzira na to, ja vam zelim da i vi jednog dana imate odnose kao i mi danas u Kninu.

   • @ SRBIN IZ KNINA:
    Lažeš “Srbine iz Knina”. Pobili ste ih vi u Kninu i okolnim selima koliko hoćeš. A tisuće protjerali, opljačkali, isprebijali i kuće im zapalili. Da ne govorim što ste sve radili u Vukovaru, Dalju, Aljmašu, Bogdanovcima, Nuštru, Voćinu, Ćetekovcima, Pakracu, Lipiku, Baćinu, Petrinji, Kostajnici, Glini, Sunji, Topuskom, Karlovcu, Lovincu, Saborskom, Novigradu, Kruševu, Nadinu, Škabrnji, Zadru, Ravnim Kotarima, Vrani, Biogradu, Vodicama, Šibeniku, Drnišu, Kijevu, Vrlici, Sinju, Slanom, Dubrovniku, Cavtatu, Konavlima……A ni jedna hrvatska noga nije zgazila na tlo Srbije. Još ste okupirali cijelu Vojvodinu, koja nikad nije bila srpska. Nisu gorjeli Valjevo, Čačak, Bor, Kraljevo, Niš…ali jesu hrvatski gradovi i sela. Blizu 15 tisuća Hrvatastradalo je u prošlom ratu, svi na teritoriju Hrvatske, ni jedan na teritoriji Srbije. Napravili ste 50 milijardi dolara štete. To što su izginuli deseci tisuća uvezenih (i domaćih) Srba ne treba ni spominjati, tko ih je gonio rušiti tuđu zemlju (da ne spominjem još one koji su zaglavili u Sloveniji. BiH, na Kosovu). Nije vam pomogla ni do zuba naoružana zločinačka JNA, koja je bila na vašoj strani. Što još hoćete? Pokušajte opet, pa ćete opet dobiti po p….tini. PS: Još ću ti nešto reći za Srbe u Kninu i “krajini”. Sve su oni nekada tamo stigli kao VLASI (uz nešto Bugara itd), ne kao Srbi, ali ste ih vremenom asimilirali i “posvojili”. Vi ste najkukavičkiji narod na svijetu, jaki samo u čoporu i kad vas ima “deset na jednoga”. Zato i slavite poraze, jer u povijesti nemate pobjeda.

    • Kad kazes nekome da laze, onda imas moralnu obavezu, ako si covjek, reci sta sam slagao. Da ponovim, jos jednom: u Kninu je za vrijeme 1991-1995 ubijen jedan kninski Hrvat. Jeli ovo istina ili laz?

 • Jadni smo mi hrvati u bih komsic nam hrvatski clan presjednistva , ratova protiv nas . Velicamo covica covika koji je umrezio sve radi svog interesa ne interesa hrvatskog naroda. Zali Bože momaka zasto su ginuli .

 • Po ovim komentarima nije bitan komšić ,a tko je tebi(vama ) bitan tko vas je birao nervozni i jadni gubitnici i sada vam krivlji čović ( nisam njegov fan) nego ovaj iuopačenik komšić koji je okoćen kao Hrvat sada je isil.a tko zna što će bit kad krepa ,vi fanovi soroša ste jad van iz svetinje ŠB

 • čija je država bih bile su tri vojske arbih MOS muslimanske snage hvo hrvatske vrs srbi svak je teglio sebi hrvati su naj veći gubitnici tko je tome kriv hrvatski političari o ovom komšića izboru ne znam ali je jedne prilike rekao da se ne bi kandidirao da se nije čović kandidirao čović jeste političar ali nije radio za interese naroda ni svoga ni drugoga pa trebali smo nekoga drugoga kandidata zašto on mora cijeli život biti ako nema neki rezultata

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.