Objavljen novi pornić Tine Katanić, u teškom psihičkom stanju pobjegla iz Hrvatske

Tina Katanić

Ono što se samo govorilo po gradskim kuloarima, danas je postalo javno. Noćna mora Tine Katanić nije gotova, štoviše, dobila je svoj nastavak. Poznata domaća manekenka je u teškom psihičkom stanju napustila Hrvatsku nakon seks skandala koji je procurio u javnost, a slučaj je prepustila odvjetnicima koji su došli do potpuno novih saznanja.

Danas se dogodilo to da je još jedan filmić došao do nekih segmenata javnosti i ja se nadam da se neće proširiti poput prvog. To ćemo pokušati spriječiti s obzirom na to da je novo. Istražujemo podatke za to, ne bi davala detaljnije informacije o tome’, rekla nam je odvjetnica Tine Katanić Tanja Vranican Đerek za Dnevnik.hr.

Do Tinine su odvjetnice stigle i neformalne informacije kako je jedan od trojice mladića sa snimke već bio upetljan u slične radnje. ‘Nemamo službenih saznanja, navodno je to već radio samo što se radilo o nekim mladim djevojkama koje su bile iz imućnije obitelji pa je tako iskamčio novce, ali nikad se nije radilo o nekoj javnoj osobi pa je to medijski zanimljivo i koristi medije kojim to nudi na prodaju’, objašnjava odvjetnica.

Tinu nije uspio ucijeniti, no isto tako do nje nije uspio doći. Tina je napustila zemlju i potpuno je shrvana razvojem situacije. ‘Ona je u lošem psihičkom stanju, izbezumljena je jer ne zna što joj se sprema u budućnosti, što su spremni napraviti ti momci na njezinu štetu. U svakom slučaju se ne osjeća dobro’, dodaje Vranican Đerek.

(Dnevnik.hr/Hot.hr)

66 komentara

Komentiraj: