Objavljen Javni poziv i program pomoći Vlade RH za povratak Hrvata u BiH – Jabuka.tv

Objavljen Javni poziv i program pomoći Vlade RH za povratak Hrvata u BiH

Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje pri Vladi Republike Hrvatske objavio je Javni poziv i program pomoći Vlade Republike Hrvatske za povratak Hrvata u Bosnu i Hercegovinu za 2020. godinu.

Detalje objavljenog Javnog poziva za prikupljanje prijava za dodjelu financijske potpore projektima za poticanje povratka Hrvata i stvaranja održivih uvjeta života u Bosni i Hercegovini za 2020. godinu te Programa pomoći Vlade Republike Hrvatske za povratak Hrvata u Bosnu i Hecegovinu za 2020. godinu objavljeni su na stranicama Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje.

Registrirane pravne osobe u BiH mogu podnijeti prijave za financijske potpore za provedbu projekata koji potiču povratak hrvatskog stanovništva na područje BiH i pridonose stvaranju kvalitetnijih uvjeta za njihov održivi život.  Rok za podnošenje prijave je 9. prosinca 2020. godine. 

Ovdje možete pogledati:

(www.jabuka.tv)


8 komentara

  • Dajte nam posla ja na birou 5 godina i razmišljam o odlasku iako bi najradije ostao na svome ali treba živjet i racune placat a kako?U Širokom 4 tisuce ljudi na burzi rada.

  • citat iz ovog članka gore.Registrirane pravne osobe u BiH mogu podnijeti prijave za financijske potpore za provedbu projekata koji potiču povratak hrvatskog stanovništva na područje BiH i pridonose stvaranju kvalitetnijih uvjeta za njihov održivi život.ma oni hoće samo peneze da svojim jebivitrim osiguraju plate i budućnost ako nam žele pomoći neka otvore kakve pogone za one što su se iselili i da oni imadu privilegiju za posao

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.