Obilježen Dan branitelja Livna

U povodu 23. rujna, Dana branitelja Livna, gradonačelnik Livna Luka Čelan i predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata položili su vijence i upalili svijeće na Spomeniku poginulima za slobodu hrvatskog naroda.

Tom prigodom, gradonačelnik Čelan čestitao je Dana branitelja Livna te zahvalio svima onima koji su u ratno vrijeme branili Livno i livanjski kraj, priopćeno je iz Ureda za informiranje Grada Livna.

Posebno na današnji dan u mislima smo s našim braniteljima, naglašavajući njihovu hrabrost i odlučnost, ljubav i domoljublje, zahvaljujući kojima živimo slobodni na ovim prostorima. To su istinske vrijednosti koje nam i danas trebaju biti na prvom mjestu. Danas, na Dan branitelja, prigoda je evocirati uspomene ali i istaknuti potrebu da putem institucija stvorimo uvjete za bolji i pravedniji status branitelja u društvu, kazao je gradonačelnik.

Zbog epidemiološke situacije nije organizirano predstavljanje monografije o Domovinskom ratu čija izrada je dogovorena u suradnji s udrugama proisteklim iz Domovinskog rata. Promocija monografije bit će upriličena kada se za to steknu uvjeti, stoji u priopćenju.

(www.jabuka.tv)1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.