Bajaga i Instruktori iznenadili novim albumom

Bajaga i Instruktori objavili su novi, trinaesti studijski album ”Ovaj svet se menja”.

Osim što su iznenadili novim albumom Bajaga i Instruktori predstavili su i službeni singl – naslovnu pjesma Ovaj svet se menja koja je potpuno nova i napisana je za vrijeme karantene:

Osim naslovne pjesme album donosi otprije dobro poznate pjesme, ali ponovno snimljene i masterirane. Radi se o televizijskim i filmskim hitovima, kao i onima iz mjuzikla te pjesama koje je Bajaga napisao za druge i kako je sam rekao: Nikada nisam pjevao ‘Ja sam se ložio na tebe’,’ Moja draga’, ‘Tvoje oči’, mnogo ljudi voli pjesmu iz ‘Otvorenih vrata’. Za vrijeme korone smo se, uglavnom, bavili otkazivanjem koncerata, shvatili smo da jedino može da nas izvadi to da sjednemo i nešto radimo.

Tu su nove verzije hitova Zdravka Čolića, Tvoje oči i Moja draga, Ja sam se ložio na tebe koju je Bajaga napisao još kao član Riblje čorbe, Ni na nebu ni na zemlji, naslovna pjesma iz istoimenog filma, Otvorena vrata iz istoimene serije, kao i Mladost iz predstave Ženidba i udadba, s djelomično izmijenjenim tekstom i posvećenoj velikim Arsenu Dediću, piše Mixer.hr.

Osim spomenutih tu su i dvije pjesme nastale ove godine za potrebe filma Hotel Beograd, publici već dobro poznata Darja u duetu s Milošem Bikovićem i Kako se to naziva

(www.jabuka.tv | Foto: Nebojša Babić)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.