Nurkić prozvao Bogdanovića, Zupca i Bendera | Jabuka.tv

Nurkić prozvao Bogdanovića, Zupca i Bendera

Jusuf Nurkić, 211 centimetara visoki centar Portland Trail Blazersa, objavio je u utorak navečer status na svom profilu na Facebooku u kojem se osvrnuo na činjenicu da brojni sportaši rođeni u BiH ne nastupaju za reprezentaciju te države.

Konkretno je spomenuo NBA košarkaše, među kojima su i trojica hrvatskih reprezentativaca, Bojan Bogdanović (Mostar), Ivica Zubac (Čitluk) te Dragan Bender (Čapljina).

Nije da nisam znao ali gledam ovu listu. Zubac, Bogdanović, Bender, Osman… nijedan ne igra za Bosnu i Hercegovinu, a svi iz BiH.

A ima i onih što su igrače ko djecu mijenjali i prodavali, al za starije. E, jesmo čudni…, napisao je Nurkić i tako pokrenuo lavinu komentara.

Nije da nisam znao ali gledam ovu listu 🤷🏻‍♂️😂(samo trenutno) Zubac, Bogdanović, Bender, Osman… nijedan ne igra za…

Posted by Jusuf Nurkić-BosnianBeast23 on Tuesday, 3 December 2019

(www.jabuka.tv)

 


6 komentara

  • A zašto si ti talibančiću s talibanskom bradicom išao igrati za Cedevitu i Zadar? Zašto nisi igrao za Turbinu iz Jablanice, Slobodu Tuzla, Spars Sarajevo? Vjerojatno zato što ti je bilo bolje u Zadru i Cedeviti. Tako iz istih razloga Bogdanović, Zubac, Bender…igraju za bolju Hrvatskiu, a ne za šugavu i propadajuću BiH, koja i nije država.

  • Eto nek igraju za Hrvatsku reprezentaciju, kao ona dobra i ne brukaju se! Nisu dobili nikoga ima dvije godine. Potpuno je čovjek u pravu!

  • Nece da igraju zbog tebe koji svako malo vjesas na svoj profil zastave s ljljanima. Obicni islamski fasista i ekstremista.

Komentiraj: