Nudi 65 milijuna dolara čovjeku koji preobrati njegovu kćer lezbijku

– Nije mi važno je li bogat ili siromašan. Jedino je bitno da bude darežljiv i dobroga srca – kaže Cecil Chao, hongkongški tajkun koji je izašao u javnost s ovom nepristojnom ponudom. On očito ima novca za bacanje, mada, neki bi rekli da davanje novca na svoju obitelj nikada nije bačen novac.

Ovaj moćni tajkun, naime, ima jednu nepristojnu ponudu: nudi miraz od 65 milijuna dolara bilo kom muškarcu koji uspije osvojiti srce njegove kćeri lezbijke, javljaju svjetski mediji.

TAJKUNSKI MIRAZ: Nudi 65 milijuna dolara čovjeku koji preobrati njegovu kćer lezbijku!

Prije nekoliko mjeseci, početkom ove godine, Digi Cha – spomenuta kćer – vjenčala se u Francuskoj sa svojom partnerkom s kojom je u vezi već sedam godina. Ova europska država je bila nužan izbor lokacije pošto društveno konzervativna kineska grad-republika ovakve zajednice ne priznaje: 1991. godine je dekriminalizirala homoseksualizam.

– Nije mi važno je li bogat ili siromašan. Jedino je bitno da bude darežljiv i dobroga srca. Digi je veoma dobra žena, a pritom je i lijepa. Posvećena je svojim roditeljima, darežljiva je i volontira – rekao je on.

Gospodin Chao je poznat u hongkonškim krugovima, u kojima se redovito pojavljuje sa svojom novom djevojkom, koja mu po godinama može biti kći.

Poznat je i po tome što je jednom prilikom tvrdio da je spavao sa 10.000 žena.

 (www.jabuka.tv)

4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.