Novo polaganje kablova za nove ožiljke na mostarskim ulicama

Vjerojatno kako bi se izbjegao prometni kaos, nedjeljno jutro iskorišteno je za radove na polaganju kablova u Ulici kralja Petra Krešimira IV u Mostaru.

Inače, rovarenje ionako izrovanih mostarskih ulica nije ništa novo jer se većina radova ne usklađuje pa se prometnice i pločnici iznova kopaju i prekopavaju kako komu zatreba.

Saniranje iskopanog druga je priča pa se tako mjesecima čeka da se asfaltiraju kanali koji su se kopali za polaganje kablova ili cijevi, a ionako izrovane prometnice dobivaju još jednu boru neorganiziranosti i nemarnosti.

(Bljesak.info)2 komentara

  • BH Telecom dd Sarajevo polaže optiku preko i uzduž cijelog zapadn0g M0stara (C2,rudnik,avenija,staro, rondo…) i tu nisu ugroženi [email protected] interesi jer je dozvolu izdala korumpirana hadezeovska der0njićka i njenj shef lijubo b€shlich a sve po naredbi [email protected] A vi HR d€bili im opet dajte priliku i na sljedećim izborima kad hadeze bude kmečao kako su, fol ugroženi HR interesi ako ne date glas baš adezeju. Ugrožena će biti njihova korumpirana hobotnica, nishta drugo.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.