Novi predsjednik GOŠK-a najavio pohod na Premijer ligu

U Gabeli je jučer održana izvanredna izborna skupština na kojoj je izabrano novo rukovodstvo kluba.

Nakon punih 20 godina poziciju predsjednika GOŠK-a napustio je Pero Pavlović, koji je palicu predao Damiru Petkoviću.

Za prvog dopredsjednika kluba izabran je Pero Pavlović, a drugi dopredsjednik je Mirko Sušak. Predsjednik Upravnog odbora je Tomislav Limov, a predsjednik Nadzornog odbora Nikica Pehar.

Predsjednikom Skupštine imenovan je Pero Jurković, a titulu dopredsjednika Skupštine preuzeo je Nikica Sušak.

”Planovi su kao i oni dosadašnji – biti u samom vrhu Prve lige Federacije BiH i izboriti ulazak u Premijer ligu.

Nažalost, ove godine to nismo uspjeli, drastično smo pokradeni u posljednjem kolu i nanesena nam je teška nepravda, i iskreno ne znamo kako ćemo dalje s ovakvim rukovodstvom federalnog Saveza, ali borit ćemo se za zacrtane ciljeve.

Ja sam u klubu par godina, bio sam dopredsjednik kluba, dosta sam upućen u rad kluba i organizaciju u svakom pogledu, a kako sam poslovno aktivan čovjek u klubu su htjeli da budem na čelu kako bih doveo više sponzora”, rekao je novi predsjednik GOŠK-a Damir Petković.

Pero Pavlović posljednjih 20 godina bio je osoba po kojoj se gabelski GOŠK prepoznavao u cijeloj BiH i izvan njenih granica.

”Sve smo napravili u interesu kluba, ja podržavam u potpunosti novog predsjednika, i naravno ostajem i dalje vojnik kluba. Radit ću isto, čak i više, bez obzira na titulu, kako bi GOŠK napredao u organizacijskom i svakom drugom smislu”, rekao je Pero Pavlović.

(www.bljesak.info)

Komentiraj: