Novi dres Vatrenih izgleda pomalo ženskasto? (FOTO)

Na internetu su se pojavile fotografije dviju garnitura dresova koje bi hrvatski nogometni reprezentativci trebali nositi na EURU 2012. godine. Ako je suditi po fotkama, plavi dres potpuna je novotarija koja bi se mogla svidjeti i ženskom dijelu populacije…

Već smo navikli na modna usavršavanja naše najpopularnije reprezentacije, a ovoga je puta odluka o izboru dresa posebno važna jer – idemo na EURO. Pa kako će naši momci izgledati u Ukrajini i Poljskoj sljedećeg ljeta?

Na internetu su objavljene fotografije dviju garnitura dresova – prepoznatljivog ‘kockastog’, koji se nije puno promijenio, i plave verzije, koja je nešto sasvim novo u odnosu na sve što smo dosad vidjeli.

Na potpuno plavoj podlozi u novoj se kreaciji nalazi trokut s prepoznatljivim hrvatskim motivom i grbom HNS-a, koji prekriva rame, a cijeli dres izgleda pomalo feminizirano.

Možda je to samo prvi dojam, konačni sud dat će navijači i navijačice. Dresovi će biti predstavljeni u veljači, a u trgovinama bi se trebali naći u travnju.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.