Diogo Souza dos Anjos napušta Široki

Desni bočni Širokog Brijega, brazilac Diogo Souza dos Anjoj karijeru najvjerojatnije neće nastaviti na Pecari. Naime, pošto ovaj igrač ima ugovor sa Širokim do ljeta sljedeće godine, bit će mu ponuđena posudba u GOŠK iz Gabele, a ukoliko to ne želi bit će mu predložen raskid ugovora.

Također, dogovoren je Memorijalni turnir “Gojko Šušak”, koji će se igrat početkom veljače i na kojem su već poznata tri sudionika. Uz Široki, tu su još Cibalia i Rijeka, a četvrta se traži.

Dogovoreno je da će pripreme nogometaša Širokog početi 10. siječnja.

(www.jabuka.tv)

7 komentara

 • NK Široki i GNK Dinamo su dogovorili suradnju na 10 godina i Dinamo bi trebao doći.Kad su ova dva kluba u suradnji zar ne bi Dinamo trebao biti drugi sudionik?

 • Hej papani, jebeš Leku i ostale hrvatske prvake. Dinamo je ionako već osvojio naslov, pa je red da se sad malo pozabavimo s “majstorima” s mora. Evo, samo da vam na brzinu ispričam kako smo Truli i ja išli na tetoviranje sinoć. Osim silnih Dinamovih grbova i buldoga koje otprije krase naša mišićava tijela, odlučili smo smo se na nešto novo i originalno kako bi u nadolazećem ljetu zadivili junferice na plaži. U tu svrhu otišli smo u najpoznatiji splitski salon i napravili termin.
  Da će taj dan sve poći po zlu, vidjelo se još na početku, jer smo usput jureći kroz crveno na semaforu mojim tomosom-automatikom pokupili nekoliko Dalmatinaca na zebri kod Kaštel Sućurca.
  -Ma hajde Mića, šta te briga. Jedan Dalmoš više ili manje!: govorio je Truli urinirajući pokraj ulaza nakon što smo motor sakrili u živicu i prethodno istrugali ostatke mesa sa farova.
  Kako ne bismo bili sumnjivi kao Dinamovci, kemijskom olovkom nacrtali smo jedan drugome na podlaktici Hajdukov grb i ispod tekst na ekavici “Hajduk živi večno”(aludirajući pritom na onaj srpski Hajduk iz Kule, a s obzirom da Dalmatinci ionako ne znaju čitati, vjerovali smo da će popušiti foru).
  -Dobar dan!
  -Dobar dan!
  Uđošmo unutra i na zahtjev domaćina uvališmo guzice u kožnje fotelje kako bi još malo sačekali s obzirom da s prethodnom mušterijom još nije gotov.

  Ja taman počešah međunožje šarajući znatiželjno pogledom uokolo, kad vidim – koga?
  Mušterija prije nas bijaše nitko drugi već đipsi Hrvoje Maleš. Predsjednik NK Hajduk-a i predstavnik dalmatinskih Roma na potezu Šibenik-Split-Dubrovnik.

  -Truli, pogledaj tko je tu!: rekoh mu šaptom i dalje češajući međunožje ne vjerujući svojim lijepim plavim očima.
  A Truli ni pet ni šest, već barbi-tetoviraču prijeteći dade znak očima da prestane s radom te da napravi pauzu izvlačeći se da hitno mora na WC.

  Da ne duljim, Truli i barba-tetovirač su se našli u WC-u gdje mu je Truli dao 2 soma €ura u kešu, ali s tim da se odmah izgubi iz radnje ne govoreći Malešu ni riječi, a ne da mu popuši, na što je ovaj uporno navaljivao.
  Vidjevši zelembaće, barba je naravno pristao, pokupio lovu, sjeo na bicikl i nestao u smjeru Kaštel Kambelovca.
  Zatim je Truli obukao njegov bijeli mantil, navukao onu maskicu za usta, prišao Malešu s leđa i k’o fol nastavljao s tetoviranjem dok je ovaj ležeo i buljio crtani film o tri praščića i vuku koji mu je pustio barba-tetovirač da se zabavlja kako bi zaboravio na izbacivanje iz Kupa gdje je Hajduk popušio od Zagreba na penale.
  I dok se Truli smijuckao sebi u bradu, shvatio je da je Maleš došao ovdje da mu se na ramenu nacrta neki Hajdukov motiv kako bi prikrio “JNA” s pripadajućim datumom koje si je dao istetovirati iglom i koncem u Kragujevcu ’89. gdje je ponosito služio vojni rok.
  Da skratim, umjesto Hajdukovog grba kojeg je zahtjevao, Truli mu je za samo ca. 1/2 sata na ramenu nacrtao peglu na paru, štednjak, te poveću veš-mašinu(sve jedno do drugog).

  -Pa šta se buniš, čovječe, zar i ti nisi htio nešto originalno?: opravdavao se Truli, nakon što je ovaj vrištao gledajući se u ugledalo.
  Na kraju krajeva, na ramenu imaš simboliku koja ponajbolje opisuje tvoje podrijetlo.
  -Staro željezo! Eto, zar to nije to šta skupljaju tvoji rođaci?
  Hrvoje se smirio tek kad mu je Truli opalio čvoku… Doduše dvije. No, tek kod treće se je stropoštao na pod i onesvjetio…

  Uglavnom, tako je bilo. A sad žurim u Kutiju šibica, jer počinje tekma. Igraju dečki iz Starog Čiča protiv Dalmoša iz ekipe “Šofer-Šajba” iz Kaštel Štafilića. Ima da ih razbijemo k’o beba zvečku… 🙂

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.