Novi dečko Danijele Martinović iza sebe ima brak i kćer, a pjeva u rock bendu

Srce hrvatske pjevačice Danijele Martinović (51) osvojio je kriminalistički inspektor Josip Plavić (49), a sve je započelo potpuno službeno.

Naime, njih dvoje prvi su se put “susreli” telefonski prije otprilike godinu dana. Pjevačica se u ožujku 2022. godine susrela s krađom identiteta, a na koju je još tada upozorila pratitelje na Instagramu.

Tada su postojale lažne stranice koje su se koristile njezinim imenom te pozivale ljude na ulaganje u bitcoin. Tada se obratila odvjetnici i policiji kako bi podnijela službenu prijavu, a tada je i osobno prvi put nazvala Plavića.

Policija je slučaj brzo riješila, a pjevačica i inspektor nastavili su se družiti.

Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primjećivati da dijelimo iste vrijednosti, poglede na život i svijet, pa čak i snove, ispričala je pjevačica prije nekoliko dana za novi broj Glorije.

Slobodna Dalmacija stupila je u kontakt i s bliskom prijateljicom pjevačice s estrade koja je, zbog toga, ipak htjela ostati anonimna, a prijateljica je rekla kako je ‘Danijela zaljubljena do ušiju’.

Zaslužila je imati pravog muškarca uz sebe koji je voli, poštuje i neizmjerno cijeni. Sličnih su karaktera, slažu se u mnogim stvarima i napokon mislim da je Danijela pronašla čovjeka svog života, rekla je njena prijateljica za splitski medij.

Kako pišu, Josip iza sebe ima jedan propali brak u kojem je dobio kćer, a s bivšom suprugom je i dalje u dobrim odnosima. Josip je dosta visok, snažan i jak, dok je Danijela dosta sitna, zbog čega je prijateljima taj spoj u početku navodno bio dosta čudan.

Ovaj zagrebački policajac poznat je također i kao rock pjevač i gitarist benda “Izvan Zakona” osnovanog 1991. godine, a u njemu uglazbljuje i tekstove koje piše njegova kolegica kriminalistkinja.

Za opuštanje Josip voli paintball te je i potpredsjednik jednog paintball kluba. No, ovaj inspektor ima zatvorene profile na društvenim mrežama.

O novoj ljubavi pjevačice šuškalo se već neko vrijeme. Naime, Danijela je neko vrijeme provela sama i to nakon što je u svibnju 2021. godine prekinula dugogodišnju vezu s glazbenikom Petrom Grašom. G

rašo i Martinović u vezi su proveli 24 godine, a upoznali su se 1995. godine na Dori u Opatiji, a dvije godine kasnije započeli su ljubavnu vezu. Danijelu i Grašu se rijetko moglo vidjeti zajedno u javnosti, a više puta su isticali da njihovoj vezi nije potreban brak kako bi ostali jedno uz drugo.

Nekoliko mjeseci nakon njihova prekida Grašo je ušao u vezu s Hanom Huljić, s kojom se vjenčao u veljači prošle godine. Ubrzo su dobili i kćer Albu koju su nedavno krstili. Glazbenik je u jednom intervjuu otkrio da je s Danijelom ostao u dobrim odnosima.

Prije dugogodišnje veze s glazbenikom, Danijela je bila i u braku. Radi se o ljubavi s pjevačem Markom Perkovićem Thompsonom s kojim je u brak stupila 1995. godine u tajnosti.

Vjenčanje se odvilo u crkvi sv. Dominika kod Pazara u Splitu, a razveli tri godine kasnije. Dok je bio u braku s Danijelom, Thompson je upoznao svoju sadašnju suprugu Sandru.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.