Nove krađe i provale u Mostaru

Za protekla 24 sata iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 9 prijava (na području Mostara 6, na području Konjica 2 i na području Čitluka 1).

U PU Mostar obratila se A. I. (1972) i prijavila da je izvršena provala u prostorije Agencije za sigurnost i kvalitetu hrane BiH u Ulici Kneza Višeslava. Tom prigodom NN počinitelj provalio je u više ureda iz kojih je otuđen novac, laptop i digitalni fotoaparat marke ‘Benq-DC E600’.

U PU Mostar u utorak se obratio S. D.(1986) i prijavio da mu je tijekom noći od strane nepoznate osobe otuđeno vozilo marke Audi A5 dok se nalazilo parkirano u Ulici Kneza Višeslava. O svemu je upoznat Odjel kriminalističke policije.

Krađa automobila zabilježena je i u Ortiješu. U srijedu oko 3,55 sati u PU Mostar obratila se A. P.(1981) iz Čitluka i prijavila da joj je od strane nepoznate osobe otuđeno vozilo marke VW Golf IV dok se nalazilo parkirano na adresi Ortiješ. O svemu su upoznate policijske patrole na terenu, kao i Odjel krim. policije, priopćeno je iz MUP-a HNŽ-a.

U PU Konjic obratio se S. R.(1963) , djelatnik poduzeća Graewe Tadiv d.o.o. Konjic i prijavio da je od strane nepoznate osobe u proteklom razdoblju iz pogona ‘Navrtka’ iz ormara rezervnih dijelova mašina otuđeno više dijelova mašina od bronce veće vrijednosti. Na licu mjesta izvršen je očevid”, istaknuto je u izvještaju.

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.