Nove klupe u Borku

Mladi entuzijasti, članovi udruga Korektiv i Inicijativa za Široki Brijeg u parku Borak postavili su nekoliko novih klupa za odmor za šetače i kanti za otpatke.  No,  time nije završila realizacija projekta „Izgradnje i uređenja pješačko – biciklističke staze kojeg je uz potporu Vlade Republike Hrvatske pokrenula udruga Korektiv za unapređenje i koordinaciju aktivizma u lokalnoj zajednici.

Naime, prema riječima Dalibora Ravića, voditelja projekta, glavnina klupi biti će postavljena do kraja školske godine jer betonski odlijev neće biti ranije moguće napraviti.

-U bliskoj budućnosti namjeravamo aplicirati i realizirati  projekt izgradnje i proširenja dječjeg parka s puno sprava ali i kutka za umirovljenike. Nadamo se da će to prepoznati zajednica u kojoj živimo te da će se uključiti u projekt koji svima nam život čini ugodnijim, kazao je Ravić.

Narednih dana mladi entuzijasti, kako smo mogli čuti, očistiti će korov i smeće uz rijeku Lišticu sve do izvora a pozivaju i javna i privatna poduzeća da se uključe u veliku akciju zaštite ekologije i parka Borak.

(www.jabuka.tv)

13 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.