Novalić ima novi odvjetnički tim: Ovo nije samo moja borba

Fadil Novalić, bivši premijer FBiH pravomoćno je osuđen na četiri godine zatvora u aferi “Respiratori”.

Iako je trebao na odsluženje kazne, on je odlučio iskoristiti pravne i zakonske mehanizme s ciljem da se izvršavanje kazne zatvora odgodi.

U tom procesu sada sudjeluje novi odvjetnički tim na čelu sa Senadom Pećaninom, ujedno i nekadašnjim novinarom, prenosi N1.

Novalić je objavio fotografiju nakon što je izabrao novog odvjetnika.

Pravda je temelj koji se ponekad uruši, ali čvrsta vjera u Boga snaga je koja se odupire svim nepravdama i životnim olujama. A mi u najtežim trenucima otkrijemo svoju snagu.

Zahvaljujući toj snazi i vjeri, ja ostajem dosljedan istini i ponosan što pripadam svom narodu. Pripadam onima koji ni po cijenu slobode nikada nisu dozvolili da im se pripiše uloga podanika.

Hvala vam dragi prijatelji za ogromnu podršku koju mi dajete i vašu vjeru da ovo nije samo moja borba, već i borba za očuvanje dostojanstva, stoji u objavi.

Fadil Novalić traži pomilovanje, evo tko donosi odluku

(www.jabuka.tv | Foto: Fadil Novalić / Facebook)

5 komentara

  • Dajte mu šta traži. U jednu ruku vagu, u drugu mač i povez na oči. Pa cemo vidit na koju stranu ce prevagnut.

  • Ma otiđi odsluži svoje.Vjerovatno će biti malo i pomilovanja.Proće to začas i u buduće pamet u glavu ništa ne potpisuj samo umirovljenicima povećanje mirovine.

  • Bježi ti u Tursku i tamo uživaj sa Sakibom Mahmuljinom, zločincem iz zločinačke “armije bih”. Još neka tinapune torbe novcima iz državnog proračuna koji puna jadna i polugladna sirotinja. Bože mili, kakva j ovo usrana država?

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.