Novak i Jelena Đoković negativni na koronavirus

Novak Đoković i njegova supruga Jelena preboljeli su koronavirus, pokazuju rezultati drugih testova koje su napravili jučer i čije su rezultate upravo objavili.

Prošlog utorka Đokovići su objavili da su prvi testovi kojima su se podvrgnuli po povratku s revijalnog turnira u Zadru pokazali da su pozitivni na Covid-19.

Novak Đoković i njegova supruga Jelena negativni su na Covid-19. To su pokazali najnoviji rezultati PCR testa koji su oboje uradili u Beogradu. Novak i Jelena nisu osjećali nikakve simptome virusa, a test su uradili po prethodnom dogovoru sa liječnicima. Prethodnih 10 dana, od povratka iz Zadra, Đokovići su proveli u samoizolaciji, prateći sve protokole i sigurnosne mjere u vezi sa Covid-19, priopćili su iz Đokovićevog stožera.

Podsjećamo, revijalni turnir u Zadru, jedna od manifestacija Adria Toura, kojeg je Đoković direktor, prekinut je prije finala, u nedjelju 21. lipnja, nakon što je Grigor Dimitrov objavio da je pozitivan na koronavirus. Bugarski tenisač to je napravio u Monte Carlu, nakon što je iznenada otputovao iz Zadra, gdje je boravio i igrao prethodnih dana.

Đoković je također odmah napustio Zadar i otišao u Beograd, gdje je s obitelji napravio testove. Njegov i suprugin bili su pozitivni, dok su testovi njihove dvoje djece bili negativni.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.