Novak Đoković pozitivan na koronavirus | Jabuka.tv

Novak Đoković pozitivan na koronavirus

Srbijanski tenisač Novak Đoković pozitivan je na koronavirus.

Sam tenisač potvrdio je da mu je na koronavirus pozitivna i supruga.

Moj i Jelenin rezultat je pozitivan. Djeeca su negativna. Sve što smo uradili u proteklih mesec dana radili smo čistog srca i iskrenih namjera. Organizovali smo turnir u trenutku u kojem je virus oslabio vjerujući da su se stekli uvjeti za njegovo održavanje. Izuzetno mi je žao zbog svakog pojedinačnog slučaja zaraze. Pratim izjave liječnika i nadam se da se broj zaraženih neće povećavati. Nadam se da se neće komplicirati bilo čija zdravstvena situacija i da će svi biti dobro. Ja ću ostati u samoizolaciji sljedećih 14 dana i ponoviti test za pet dana, izjavio je Đoković.

U nedjelju je bugarski tenisač Grigor Dimitrov objavio putem društvenih mreža kako je zaražen koronavirusom i zbog toga je otkazano finale humanitarnog teniskog turnira Adria Tour u Zadru.

Adria Tour trebao se nastaviti u Banja Luci 3. i 4. srpnja, a još uvijek nije poznato hoće li turnir biti otkazan, ali nakon ove informacije vjerojatno će biti otkazan.

Đoković je 5. srpnja trebao igrati i egzibicijski meč protiv Damir Džumhura u Sarajevu. Najbolji bh. tenisač nije putovao u Zadar, a u utorak je njegov nalaz na koronavirus bio negativan.

I Troicki pozitivan, čeka se Đokovićev rezultat testa

Čilić negativan na koronavirus

(www.jabuka.tv)


22 komentara

Komentiraj: