Nova pucnjava u Mostaru

Oko 1:30 sati Policijskoj postaji Mostar – sjever obratio se uposlenik zaštitarske agencije ‘Securitas’ koji je policijske službenike obavijestio da je izvršena provala u unutrašnjost benzinske crpke ‘Petrol’ u Željuši.

Dolaskom na mjesto događaja, službenici policije su utvrdili da je određenim alatom izvršena provala u unutrašnjost objekta, te je nakon provale i krađe počinitelj pobjegao.

Pretragom užeg i šireg prostora, policijski službenici su kod Hidroelektrane (HE) Mostar uočili parkirano motorno vozilo. Policajci su prišli vozilu s namjerom utvrđivanja identiteta osoba koje su se nalazile u blizini.

Prilikom osiguravanja vozila za koje se sumnja da je korišteno tijekom pljačke benzinske crpke, iz smjera juga začuo se pucanj, ali ozlijeđenih nije bilo. Policija pretpostavlja ”kako je pucanj trebao odvući pozornost policije, kako bi se zaplijenjeno vozilo ponovno koristilo od strane nepoznatih osoba”.

Kako je priopćeno iz MUP-a HNŽ, ovom prilikom u blizini vozila zatečen je A.H. koji je odranije poznat policiji kao počinitelj vršenja kaznenih djela. On je priveden u službene policijske prostorije i nad njim je provedena kriminalistička istraga, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

Ovo je drugi put u posljednjih desetak dana kako je došlo do korištenja vatrenog oružja u blizini HE Mostar. Podsjetit ćemo kako je u subotu 18. srpnja u večernjim satima nedaleko od HE Mostar došlo do pucnjave kada su ozlijeđene tri osobe.

(Bljesak.info)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.