Nova petorka: Široki predstavio pojačanja za borbu na oba fronta

Nogometni klub Široki Brijeg u četvrtak je organizirao konferenciju za medije na kojoj su službeno predstavljeni novi igrači momčadi s Pecare.

Trener je želio da jesenska momčad ostane na okupu, uz pojačanja na određenim pozicijama. Tako smo i učinili, zadržali postojeći roster, iako su još mogući odlasci jednoga ili dvojice igrača, te doveli pet novih igrača – Enina, Hrkaća, Pamića, Petrovića i Stanića, za koje se nadamo da će ispuniti naša očekivanja i da ćemo ostvariti primarni cilj postavljen pred nas. Sada imamo širi kadar, borit ćemo se do kraja na dva fronta, kazao je na konferenciji za medije sportski direktor Dalibor Šilić.

Trener Goce Sedloski također je apostrofirao činjenicu da je sada pojačana konkurencija za svaku poziciju u momčadi.

Unatoč nepovoljnim vremenskim prilikama dosadašnji tijek priprema, dodao je, protekao je u skladu s planom, a nije bilo ni ozlijeđenih.

Goce Sedloski naglasio je da će se momčad u nadolazećem razdoblju aktivno pripremati za derbi sa Zrinjskim na Pecari

Što se, pak, tiče proljetnog dijela sezone, Sedloski je kazao kako neće puno obećavati, da će se ići iz utakmice u utakmicu, a da su sada pred momčadi pripreme u Antalyji i pet utakmica s kvalitetnim protivnicima u kojima bi se trebala iskristalizirati udarna postava za prvu prvenstvenu utakmicu za mjesec dana i derbi na Pecari sa Zrinjskim.

Nakon konferencije za novinare upriličeno je i službeno fotografiranje petorice nogometaša Širokog Brijega pristiglih ove zime – Ivana Enina, Ante Hrkaća, Zvonka Pamića, Borne Petrovića i Mate Stanića.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.