Još samo tjedan dana za prijave uz popust na NetWork 9 konferenciju

Posljednji dan za ranu registraciju na konferenciji NetWork 9 se približava. Naknada za sudjelovanje na konferenciji je 400 KM (+ 17% PDV), a svi oni koji se prijave do 31.01.2019. oni ostvaruju popust u iznosu od 100 KM i plaćaju naknadu od 300 KM (+ 17% PDV-a). Ovo je jedinstvena prilika za sve one koji su zainteresirani za sudjelovanje na najvećem poslovno-tehnološkom događaju u Bosni i Hercegovini koji će se ove godine održati od 27. ožujka do 29. ožujka 2019. godine. u hotelu Grand Neum.

NetWork 9 konferencije ove godine donosi najnovije vijesti, teme i trendove vezane uz umjetnu inteligenciju, internet stvari, digitalnu transformaciju, moderno radno okruženje, poslovne aplikacije, cloud infrastrukturu, open source softver, sigurnost, naprednu analitiku i poslovnu inteligenciju, DevOps i razvoj više platformi.

Na konferenciji će sudjelovati IT stručnjaci i stručnjaci iz svijeta poslovanja i drugih područja kako bi podijelili i podijelili svoja znanja i iskustva. U okviru Poslovnog dana, susrest će se uspješna BiH. menadžeri i razmijeniti iskustva o poslovnim rješenjima koja uključuju digitalnu transformaciju i saznati koja su se poslovna rješenja pokazala najboljima u BiH i regiji.

Prisutnost velikog broja ključnih pokretača digitalnih i poslovnih promjena omogućit će uspostavljanje poslovnih i prijateljskih odnosa, ostvarivanje poslovnih i drugih dogovora, susret s poslodavcima i pronalaženje novih radnih mjesta.

Hotel Grand Neum, sa svojim proširenim konferencijskim sadržajima i odličnim objektima za opuštanje, idealno je mjesto za održavanje ovog događaja.

Neizbježan dio konferencije NetWork 9 bit će dobra zabava za koju je ovaj događaj godinama prepoznatljiv.

Sve informacije o konferenciji NetWork 9 pod sloganom “Povezivanje točaka” dostupne su na službenim stranicama konferencije www.networkkonferencija.ba kroz koje se također možete prijaviti za sudjelovanje. Vijesti na NetWork 9 također su dostupne putem društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn.

(www.jabuka.tv)