Nova Miss Buenos Airesa ima 60 godina

Alejandar Marisa Rodriguez ima 60 godina i nova je Miss Universe Buenos Airesa.

Alejandra, inače po struci novinarka i pravnica, osvojila je titulu najljepše žene u Buenos Airesu čime se kvalificirala za natjecanje za Miss Universe Argentine.

Priliku za natjecanje na izboru za Miss Universe dobila je nakon što je krajem 2023. ukinuta starosna granica, koja je primjenjivana još od 1958., čime natjecanje više nije ograničeno za sudionice u dobi između 18 i 28 godina, prenosi Index.

Sve što je potrebno jest da su punoljetne, a Alejandra je uočila priliku i prijavila se te pobijedila mnogo mlađe djevojke. Veoma sam uzbuđena i počašćena što sam osvojila titulu. Želim pokazati svim ženama da ljepota nije vezana za godine i da možemo razbiti prepreke, izjavila je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ale Rodríguez (@alejandramarisa.rodriguez)

Alejandra je otkrila da svoju ljepotu održava vježbom i zdravom prehranom te njegom lica. Inače, razvedena je i živi sama, a našalila se kako je taj podatak možda također doprinio njezinom uspjehu na natjecanju.

Mislim da su suci uočili moje samopouzdanje i strast da predstavljam žene svoje generacije. Ljepota nema rok trajanja. Da biste bili lijepi, samo morate vjerovati u sebe i biti autentični, objasnila je.

Izbor za Miss Argentine održava se 25. svibnja, a mnogi se nadaju kako će upravo ona odnijeti titulu najljepše Argentinke.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.