Goran Milić najavio treći po redu Hercegovina Travel Fest

Poznati hrvatski novinar, svjetski i televizijski putnik Goran Milić najavio je treći po redu Hercegovina Travel Fest.

Festival zaljubljenika u putovanja i ove godine u Ljubuškom, točnije 10. i 11. svibnja, organizira Turistička zajednica Ljubuškog, a svoj dolazak potvrdio je Milić.

Poštovani gledatelji javljamo se iz Hiroshime, ispred Genbaku Dome-a gdje je pala prva atomska bomba na ljude, ali nije to vijest. Vijest je da 10. i 11. svibnja, petak i subota, počinje u Ljubuškom Hercegovina Travel Fest.

Bit će puno putopisaca koji će govoriti o svojim dalekim, dalekim putovanjima, bit ću i ja, bit će i dječja izložba “Putujemo oko svijeta”. Doviđenja i vidimo se, svi ste pozvani, kazao je Milić u svojoj najavi koju je objavio Radio Ljubuški.

Prošle godine među govornicima je bio poznati kvizaš Krešimir Sučević Međeral, a tko će ove godine pričati o inspirativnim pričama s putovanja, još uvijek nije poznato.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Radio Ljubuški📻 (@radio_ljubuski)

(www.jabuka.tv | Foto: Grgo Jelavić / Pixsell)

2 komentara

  • prvi komentar udbaŝ i odmah “zna sve” ….koliko imamo Hrvata da bih se sviju mogli odreći…..onaj tko je preŝao na hrvatsku stranu treba ga primiti kao Brata. Komŝić neće nikada preĉi na hrvatsku stranu…a nije u Jugoslaviji bio niŝta.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.