Nova droga „krokodil“ ubija – meso se odvaja od kosti! (+18)

Nova opasnost koja za sada najviše prijeti Rusiji i sjeveru Europe zove se „krokodil“, stravična droga koja unakazuje tijelo, a potom – ubija!

Strašni ubojica „krokodil“, koji izaziva užasne posljedice već nakon prvog uzimanja, zapravo je luda mješavina kodeina, benzina, crvenog fosfora i teških metala.

Prema pisanju njemačkog Bilda, oni koji duže uzimaju „krokodila“ najprije su izloženi promjenama na koži, koja brzo postaje plava i zelena. Koža se potom peruta, a na njoj se počnu javljati i čirevi. Zatim dolazi strašna i najbolnija faza kada se meso odvaja od kosti! Osim tih patnji dolazi do otkazivanja jetre. U sljedećoj fazi tkivo odumire, pa je jedini način spasa – amputacija!

Pravi horor: Nova droga „krokodil“ ubija – meso se odvaja od kosti!

Policija u lovu na dilere

Njemački su stručnjaci već na nogama jer „krokodil“ je već poznat u mnogim njemačkim gradovima. Znatno je jeftiniji od heroina, pa je zbog toga lakše doći do njega, posebno siromašnijim građanima. Policija i stručnjaci već ističu kako je ova horor droga – droga siromašnih. Užasava i spoznaja kako „krokodil“ djeluje dva sata, a odmah potom već započinje proces strašnih posljedica za organizam. Jer, dva sata opijenosti nosi sa sobom truljenje živog mesa!

Kako bi se dao poseban značaj velikoj opasnosti koja dolazi od „krokodila“ na cijelom narko tržištu, njemačka je policija odlučila kako neće privoditi ako se odazovu pozivu da ukažu na svakog dilera koji prodaje drogu. Naime, policija procjenjuje kako se invazija „krokodila“ može zaustaviti jedino ako uspiju presječi putove droge, znači uhititi i privesti pravdi one koji sve to prodaju.

Zanimljivo je kako su ovisnici svjesni da ih očekuju patnje i strašna smrt, ali niti to im nije dovoljno da napuste „krokodila“. Za policiju i stručnjake koji rade na sprječavanju invazije „krokodila“ teška je okolnost i to što se „krokodil“ zapravo vrlo lako proizvede u kući uz pomoć već poznatih sastojaka.

U Rusiji “krokodil” već odnio nekoliko stotina života

Budući je „krokodil“ i nekoliko puta jači od heroina, ruski stručnjaci upozoravaju kako korisnici nekada ne prežive niti početno uzimanje droge. A ako to i prežive, umiru najksnije za tri godine. Loše je i to što jer odvikavanje izuzetno teško, pa se postižu slabi rezultati.

Doznaje se kako je „krokodil“ u Rusiji već odnio na stotine života. Njemačka policija je uvjerena kako opasna droga na njemačko tržište i dolazi iz Rusije. Naime, kodein, glavni sastojak „krokodila“ u Rusiji još uvijek ima status legalnosti.

Droga je dobila naziv „krokodil“ jer korisnici vrlo brzo dobiju ljuskavu kožu, a to je zapravo prvi stupanj bolesti kože.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.