NLB Banka d.d. Sarajevo i ove godine podržala nogometne klubove u FBiH

Sa željom da podrži razvoj sporta u našoj zemlji, NLB Banka d.d. Sarajevo i ove je godine obnovila sponzorske ugovore sa FK Sarajevo, FK Željezničar, FK Sloboda iz Tuzle, NK Široki Brijeg, te HŠK Zrinjski iz Mostara.

“Veoma nam je drago što ćemo i ove godine nastaviti uspješnu suradnju s nogometnim klubovima iz FBiH i ponosni smo što možemo dati svoj doprinos i podržati njihov rad. NLB Banka već dugi niz godina daje podršku društvenoj zajednici kroz razne projekte. Smatramo da je ulaganje u sport od velikog značaja za našu državu, posebno u vidu promocije naše države. Osim nogometa, NLB Banka je u u ovoj godini podržala i druge sportove, kao što su: košarka, rukomet, hokej, ples i mnoge druge. Ponosni smo što možemo biti dio ove priče i nadamo se što boljim daljnjim uspjesima naših klubova“, izjavila je predsjednica Uprave NLB Banke d.d. Sarajevo, Lidija Žigić.

NLB Banka, kao društveno odgovorna institucija koja vodi računa o unapređenju zajednice, na različite načine daje doprinos društvu u kojem posluje. Svojim doprinosom, NLB Banka nastoji podržati razne projekte u privredi, ekologiji, kulturi, sportu i mnogim drugim za opće dobro društvene zajednice, priopćeno je.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.