NK Široki Brijeg: U srijedu počinje učlanjivanje i prodaja godišnjih iskaznica | Jabuka.tv

NK Široki Brijeg: U srijedu počinje učlanjivanje i prodaja godišnjih iskaznica

Prodaja godišnjih ulaznica za sezonu 2017/18 počinje u srijedu, 28.lipnja 2017. godine u terminu od 13:00 do 18:00 u prostorijama u GSD Pecara – Široki Brijeg (prostor između trgovine Grand Sport i Fitness Star Sport), koji će uskoro biti prostor službenog NK Široki Brijeg Fan Shop.

Na taj dan moći ćete kupiti i ulaznice za NK Široki Brijeg – FC Ordabasy u pretprodaji, po cijeni od 10 KM za odrasle te 5 KM za djecu.

Uzmite svoju godišnju ulaznicu s kojom osiguravate svoje mjesto na stadionu, izbjegavanje gužvi i čekanja u redovima za ulaznice i pritom uštedite svoj novac, navelo je NK Široki Brijeg na svojoj Facebook stranici.

Najvjerniji navijači koji cijelu godinu prate klub će uz godišnju ulaznicu ostvariti značajne uštede uz posjete utakmicama svog kluba u UEFA Europa League, Premijer Liga BiH i Kup natjecanju, a svi navijači koji se odluče učlaniti u klub, ostvaruju dodatne popuste i mogućnosti za sudjelovanje u nagradnim igrama.

Dolaskom u prostorije smještene u GŠD Pecara u radnom vremenu od 13:00-18:00 sati u srijedu te u 13:00-20:00 sati u četvrtak, na dan utakmice NK Široki Brijeg – FC Ordabasy, možete popuniti obrasce i izvršiti uplatu.

Cijene su sljedeće:
-Članska iskaznica za sezonu 2017/18 -10 KM
-Godišnja ulaznica za sezonu 2017/18 – 50 KM za članove, 60 KM za ostale)
-Obiteljska godišnja ulaznica za sezonu 2017/18 (jedan član obitelji plaća puni iznos godišnje od 50 KM, a drugi član plaća 35 KM – vrijedi samo za članove)
-Godišnja ulaznicu za umirovljenike – 45 KM
-VIP godišnja ulaznicu – 500 KM

Vlasnik članske iskaznice ostvaruje pravo na:

-popust na godišnju ulaznicu
-popust od 10% na artikle iz službenog Fan shopa
-sudjelovanje u nagradnoj igri u kojoj je moguće osvojiti vrijedne nagrade.

(www.jabuka.tv)


10 komentara

Komentiraj: