NK Široki Brijeg traži službeno očitovanje NS BiH o zbivanjima na Koševu

NK Široki Brijeg traži službeno očitovanje Nogometnog saveza BiH o tomu tko zapravo (ni)je poštivao protokol na finalnim utakmicama Kupa BiH za seniore (Olimpic – Široki Brijeg) i juniore (Sarajevo – Široki Brijeg) 27. i 28. svibnja. Naime, u sarajevskim medijima podigla se neviđena haranga, uz hrpu laži na račun igrača NK Široki Brijeg o njihovom navodnom neprimjerenom ponašanju tijekom intoniranja himne BiH, kao i prigodom dodjele medalja i pokala.

Nogometaši Širokog Brijega (i seniori, i juniori) postupili su sukladno protokolu, kao i suci obje utakmice, što se lijepo vidi i na objavljenim fotografijama i video zapisima, te su se za vrijeme intoniranja himne BiH, mirno i dostojanstveno, bili okrenuti prema svečanoj loži.

Naši igrači i vodstvo bili su zasuti hrpom uvreda ispod svake razine ljudskog dostojanstva kada su pokušali primiti medalje, a pritom su i gađani različitim predmetima s tribina. Policija je intervenirala tek nakon što je na tomu inzistirao naš direktor gosp. Bevanda i omogućila prolaz do svečane lože. Umjesto isprike zbog svega, u sarajevskim medijima potpuno izvrću cijelu priču i objavljuju kako je, eto, naš igrač Zakarić gađao navijače!?

Ne smijemo ni pomisliti što bi sve bilo da se i najmanji dio ovoga dogodio na našoj Pecari (gdje je sve na obje utakmice finala Kupa bilo organizirano na europskoj razini). Sramota je da se ovakve stvari događaju na finalnim utakmicama Kup BiH i da se, umjesto svečanosti nogometa, na najprljaviji način pokušava baciti ljaga na NK Široki Brijeg.

Gospodo iz Saveza, hoćete li i dalje šutjeti ili ćete se usuditi reći istinu o svemu?

(www.jabuka.tv)


12 komentara

  • KO VAS TJERA DA IGRATE TU LIGU JELI KEMAL ŠTO JE SA NJIMA IŠAO U BRAZIL VIDITE DA JE ON SA NJIMA JAKO DOBAR KAD INTERVENIRA SITUACIJA SE SMIRI KOJO SU TE RELACIJE PREKINITE LIGU KADA JE NEREGULARNA KADA NEMA UVJETA ZA NORMALNO ODIGRAVANJE ALI VAMA SU VAŽNIJE VAŠE FOTELJE ODNOSNO VAŠE PRIVILEGIJE KOJE TIM TAKMIČENJEM DOBIJATE

  • Ako igrate tu ligu, ako sudjelujete u raznim državnim anatjecanjima i tamo ste i nekakve činovnicu u Sportskom savezu BiH, onda gospodo poštujte i Himnu. Ako primate novac od saveza i slično, a ako ne onda možete raditi što hoćete. Vi bi u Hercegovini glumili Hrvatine, a u sarajevu Bosance, e nemože to tako.

  • Pun mi je kurac malog makijata i velikih hrvata! Doći ću sutra da vidim kako se borite za boje, za svoj grad. Ali kao da gledam, Kordić otišao, ali ostao Kožulj koji je priznao da mu je draže da je osvojio zrinjski nego Široki prvenstvo prošle godine 🙂 I to nama igra u prvih 11 Razbit će nas Zrinjski ko Jozo Tinu Katanić. Široki, oš šmrkat!? ha!?

  • kakvo nepostivanje himne nasi igraci su bili okrenuti na stranu gdje i sudci onda ni oni ne postuju himnu a to sto u sirokom na intonaciju himne nisu ustali gledatelji e pa ni drzava hrvate ne smatra punopravnim gradanima

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.