NK Bigeste postao NK Ljubuški

Redovna sjednica Skupštine NK Bigeste održana je u subotu u ljubuškoj Gradskoj vijećnici, a odlukom Skupštine, klub je promijenio ime iz dosadašnjeg NK Bigeste u NK Ljubuški.

Skupština kluba kojom je predsjedao Mirko Škegro potvrdila je promjenu imena u NK Ljubuški, što je najavljeno već ljetos prilikom obnove rada kluba.

Usvojene su i izmjene Statuta, uz promjenu imena, a promijenjen je i broj članova Upravnog vijeća te su izabrana još dva člana.

U nastavku sjednice, predsjednik Miljenko Dropulić podnio je izvještaj o financijskom poslovanju za prošlu godinu.

Dropulić je u svom izlaganju naglasio kako se klub financira iz proračuna Općine Ljubuški te od članarina i od sponzora koji ujedno i održavaju stadion i ostale potrebne prostore.

Uprava kluba također je u prošloj godini na jednoj od svojih sjednici donijela odluku da se članarina s dosadašnjih 40 smanji na 20 KM.

Pored toga, olakšica roditeljima je i to što više ne plaćaju troškove prijevoza na natjecanja što je rezultiralo povećanjem broja članova.

Na sjednici je predstavljeno i idejno rješenje grba, zastave, dresa i drugih materijala koji će se koristiti u sredstvima komunikacije i rada Nogometnog kluba Ljubuški.

Skupštini su prisustvovali članovi uprave kluba, klupski djelatnici, igrači, općinski načelnik Nevenko Barbarić, ministar financija i dopredsjednik Vlade ŽZH Toni Kraljević i drugi.

(Fena)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.