Niko Kranjčar dobio neočekivani poziv od kluba iz Hrvatske!

Pomalo već zaboravljeni hrvatski nogometni as Niko Kranjčar (33) nakon 26 utakmica u dvije sezone razišao se sa Glasgow Rangersom.

Zbog čestih problema s povredama Kranjčar se nije uspio nametnuti na najbolji mogući način i raskid suradnje je bio očekivan, a iako je izvjesno da je kraj blizu, ovom “fantazisti” ne manjka ponuda.

Nekadašnji reprezentativac Hrvatske je dobio poziv koji nije očekivao, točnije od kluba po imenu Dračice Đakovo koji se natječe u Drugoj županijskoj ligi Osječko-baranjske županije.

Duhoviti poziv prenosimo u cijelosti:

“Niko Kranjčar,

ovih dana u medijima vrti se priča kako ste raskinuli ugovor sa Glasgow Rangers FC. Budući da nas mediji bojkotiraju, vjerojatno ne znate kako smo baš na toj poziciji ostali ‘kratki’.

Ukoliko ste zainteresirani za angažman u našem klubu do kraja sezone, bili bismo izrazito sretni. Za daljnju suradnju spremni smo na pregovore. Liječnički ste, nadamo se, prošli, tako da Vas možemo prijaviti već iduće kolo.

S poštovanjem, istinski nogometni romantici.

Jasno je da od cijele priče neće biti ništa, jer se radi o simpatičnom, ali i smišljenom marketinškom potezu ovog niželigaša.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.