Niko Kovač se otvorenim pismom ispričao navijačima – Jabuka.tv

Niko Kovač se otvorenim pismom ispričao navijačima

Sada već bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Niko Kovač, obratio se javnosti otvorenim pismom objavljenim na web stranici Hrvatskog nogometnog saveza, a prenosimo ga u cijelosti.

“Poštovani,

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza danas je donio odluku o mojem razrješenju na mjestu izbornika hrvatske nogometne reprezentacije. Ne želeći sada ulaziti u razloge i složenost problema, ovom prigodom želim se zahvaliti svima koji su ovih godina bili neizostavni dionici projekta hrvatske nogometne reprezentacije.

Iako Izvršni odbor HNS-a danas nije donio odluku o novom izborniku, kao već bivši izbornik Vatrenih, novom izborniku hrvatske nogometne reprezentacije, ma tko to bio, htio bih poželjeti mnogo sreće kako bi hrvatsku reprezentaciju odveo na Europsko nogometno prvenstvo i zabilježio sjajan rezultat.

Zahvaljujem se sjajnim i odanim navijačima i cijeloj hrvatskoj javnosti koja je svih ovih godina nesebično i vatreno podupirala hrvatsku nogometnu reprezentaciju i zdušno je podržavala. Iako su nam često nedostajali na nekim utakmicama, u svim uspjesima doprinos naših vatrenih navijača nemjerljiv je.

Također želim zahvaliti našim i mojim igračima, reprezentativcima koji su nam podarili mnoštvo lijepih trenutaka i bili razlogom naše sreće i slavlja. Zahvaljujem svakom pojedinačno i svakomu iskreno želim uspjeh kako u reprezentaciji tako i u njihovim klubovima.

Želim zahvaliti i Hrvatskomu nogometnom savezu te Izvršnom odboru HNS-a na suradnji i potpori koju su sve ovo vrijeme pružali meni i stručnom stožeru želeći da budemo najbolji i najuspješniji.

Zahvaljujem i svom stručnom stožeru te svima koji su bili u projektu hrvatske nogometne reprezentacije i koji su uložili sve svoje znanje i trud da bismo uspjeli.

Zahvalan sam i svim medijima i novinarima koji su pratili rad i nastupe reprezentacije. Siguran sam da su svi na svoj način željeli uspjeh i najbolje rezultate. Hvala im.

Na kraju, želim se ispričati svima onima koji su očekivali veće i bolje rezultate, a za koje smatraju da ih nismo ili nisam ostvario. Nogomet je najljepša, ali zbog toga i vrlo nepredvidljiva igra. Ne pobjeđuju uvijek najveći i najbolji. Ali vjerujem da uvijek pobjeđuje nogomet i zato ga volimo.

Cijenjena hrvatska javnosti i dragi navijači, nastavljam s vama i dalje biti vatreni navijač naše reprezentacije i naše drage Hrvatske”, napisao je Kovač.

(www.jabuka.tv)


9 komentara

  • Zatucani mazlune kakve veze imaju Brbic i Ramljak sa reprezentacijom isto kao ja i ti samo su navijaci a drogirani mamic sastavlja ekipu bira podobne trenere koji mu guraju igrace da se prodaju a on se bogati,i sad je jos onog invalida jozaka stavio na klupu uz buduceg izbornika,komediji nikad kraja.

  • Niko hvala. Nadam se da će doći neki izbornik koji će imati muda i reći hvala Srna, Oliću, Pranjiću, i reći Raketi, Modriću i Mandži ako nećete ginuti na terenu nemojte ni dolaziti

  • Ti si majstore prerastao ovu balkansku kaljužu. Žao mi je samo što se nisi na vrijeme rješio nekih igrača koji nisu više objektivno za reprezentaciju ( Srna, Pranjić, pa i Mandžukić ). Čestitke na hrabrosti što nisi dozvolio da ti se mješaju u posao. Poštenije je da te smjene nego da igraš po tuđim notama. Gospodin je uvijek gospodin. Bravo majstore.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.