Nije usvojena žalba FK Borac zbog neregularnih uvjeta na Pecari!

Rukovodstvo FK Borac iz Banja Luke žalilo se tijekom utakmice 7. Kola u kojoj je njihova momčad poražena u Širokom Brijegu od istoimenog domaćina sa 2:0 zbog, po njihovom mišljenju, neregularnih uvjeta.

Na stadionu je čak četiri puta došlo do nestanka električne energije zbog čega su oba poluvremena trajala po 60 minuta, s tim što je početak drugog kasnio tri-četiri minuta. Također, cijelim tijekom utakmice padala je jaka kiša praćena udarima vjetra, pa je teren Pecare bio natopljen, iako je drenaža na ovom stadionu poprilično kvalitetna, pa je sve to više-manje izdržala.

Rukovodstvo Borca željelo je zbog svega navedenog uložiti žalbu kod delegata Franje Grganovića iz Novog Travnika zbog grubog kršenja Pravilnika o natjecanju, odnosno člana 63.

U tom članu se navodi: „Ako utakmica stalnog natjecanja nije odigrana, ili je morala biti prekinuta iz opravdanih razloga koji se nisu mogli ukloniti (nevrijeme, magla, mrak, nestanak električne energije, požar, poplava, zemljotres i dr.), o čemu odlučuje sudac, ili je utakmica prekinuta zbog nastupa Dana žalosti, odigrat će se nova utakmica ukoliko je do prekida došlo prije isteka 80 % regularnog vremena određenog za igru.“

Međutim, Grganović to nije uvažio, već je čelnicima Borca priopćio da primjedba mora biti uložena putem odgovarajućih tijela Nogometnog saveza BiH.

Nesvakidašnja situacija i svakako nelogično objašnjenje delegata utakmice, međutim susret je ipak odigran i bit će registriran postignutim rezultatom od 2:0 u korist domaće momčadi.

(www.jabuka.tv)

14 komentara

 • Imaju ljudi potpuno pravo na žalbu.Da se ovakvo nešto desilo širokom u Banja Luci ja mislim da bi blejali 10 godina o tome.

 • Sta se ima zalit nije mi jasmo,to su banjalucke picke uvik im neki kurac ne valjaa uvik se bune,svakom se moze desit to,bilo u sirokom bilo na tajlandu u emgleskoj nistaa cudno,borac se uvijek napali na siroki pogledaj te polufinale kupaa ovdjee dosli ovdjee lo kretencine,njihov igrac nase dite guraa koji skupljaaa loptee nemaa cegaa nijee bilo,mrzim sarajevo zbog navijaca al njihovii igravi su pretezmo fer bili uvijek,a borac uvik kmeci skici,avdukic sinoc u 3 min zadrzavaa vrijeme sve kaze to su ciste seljacine…

  • Trebali su nasi bit gospoda pa uvesti njihove navijace gdje je natkriveno… malo fair druzenja nikome ne skodi…a vi mali papci sto vam je domet daleka obala ne piskarajte gluposti, banjalucani su ok ljudi…

  • Aj ne seri, Borac je uvijek bio sasvim OK prema Širokom, kao i Lesinari prema Škriparima, a ti da si maknuo van Širokog ikad u svom zivotu sa svojim klubom to bi i znao.

  • jesi prešao sa jednog članku na drugi zaražena naivčino.Od 30 komentara 25 je tvojih i onda kada neko napiše nešto realno tada jazavac smrdi.Jazavčino primitivna operi se.Mučan si i jadan kao nogomet što ga igraju seljaci na pecari.Kad to shvatiš možda ti bude bolje

 • Srica Hrvat iz Travnika delegat, da je bosnjak on bi uvazio prigovor banjalucana i ponistio susret. Ali opet bi banjalucani popusili bar dva komada.

 • Konj i Max jedno te isto ljubomorno bolesno cigansko go.no,eto vam vaša mala yuga (zrinja)pa uživaj ,okani se Hrvatskog ponosa Širokog

 • Daleka Obala je ok bend. Jedino na njih laju tukci koji slušaju srpski turbo folk smrdljive četničke cajke. Ima takvih tikvama.

 • Tko gubi ima pravo da se ljuti. Hajduce-Dubrovnice Daleka obala je OK band, a Max je mislio na Daleku obalu u Mostaru to je nocni klub.

 • Jeste nestajalo struje al sto se tice kise nije utjecaoo na rezultat, Siroki je vec vodio i bio bolja momcad. Navijaci obe momcadi su bili ok kao i igraci . vrlo dobra utakmica.

Komentiraj: